urigeller

Uri Geller keresi az utódait

Kereső

Egyedi keresés

Uri Geller

AJÁNLATOK

Utód jelöltek

Videók

Utolsó kommentek

AJÁNLÁSOK

2008.03.31. 15:39 sorozat

Nagy Molnár Dávid - A Fekete Mágus

„Meg kell tanulni nem félni a haláltól. A halál semmilyen. Éljünk, amíg lehet, a jelenségek értelmét keresve

Nagy Molnár Dávid 44 éves. Burokban jött a világra, így születése pillanatában eldőlt a sorsa. Gyerekkorától különleges kapcsolat fűzi a természethez. Együtt él és lélegzik az erdő fáival, érzi a vadak vágyait és félelmeit. Az emberek közt kevés barátja akad, az állatok az igazi társai. Éjszakai sámán-szertartásokon elhagyja evilági testét, hogy tökéletesen összeolvadjon az univerzummal.

Nagymamája végrendeletében egy különleges szelencét hagyott rá emlékül. Dávid úgy érzi: a doboz segít neki kapcsolatot teremteni a túlvilággal.

Nagy Molnár Dávid szerint a szabad létezés a legfontosabb, kompromisszumok nélkül élni.



 

A félelemmel szállt szembe. A veszélyes produkció során Hargitai Bea félelmét küzdötte le!

Részlet Uri Geller értékeléséből: "Imádtam a bemutatódban fellelhető veszélyt. Bea fóbiájának mentális úton történő kitörlése nagyon meggyőző volt."

Forrás: tv2.hu

1 komment

Címkék: tv2 a kiválasztott nagy molnár dávid utódok


A bejegyzés trackback címe:

https://urigeller.blog.hu/api/trackback/id/tr70403070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tothk 2008.04.07. 20:23:41

Szerintem Nagy Molnár Dávidnak leginkánbb azért kellett kiesnie, mert az állatok az igazi barátai és nem az emberek. Gondolom sokaknak nem tetszett ez a kijelentés. Egyébként nekem talán ezért is messzemenően a legszínpatikusabb előadó... (az állatokat én is sokkal jobban kedvelem, mint az embereket...). Nagyon sajnálom, hogy így alakult, szívesen néztem volna még meg néhány produkcióját Dávidnak. Az állatok csodálatosak és talán egyetlen egy még csodálatosabb dolog lehet... Érteni és megérteni Őket!
süti beállítások módosítása