urigeller

Uri Geller keresi az utódait

Kereső

Egyedi keresés

Uri Geller

AJÁNLATOK

Utód jelöltek

Videók

Utolsó kommentek

AJÁNLÁSOK

2008.05.03. 18:13 sorozat

Már csak öten vannak versenyben

Már csak öt fiatal mentalistának van esélye arra, hogy Uri Geller utódja legyen

Az öt utódjelölt újabb döbbenetes produkciókkal áll a nézők elé, róluk Uri Geller így nyilatkozott a TV2.hu-nak: "Úgy látom, a mentalisták a show kezdete óta hatalmas fejlődésen mentek keresztül. Egyre magabiztosabbak, precízebbek a színpadon”. A szombati fellépők mindegyikéről határozott véleménye van a világhírű mentalistának:

"Christiannak egészen különleges már a megjelenése is, misztikussá teszi az alkata, az átható tekintete. A produkciók alatt az egész személyisége magával ragad.

Máté olyan, mint egy filmsztár, nagyon jól néz ki. Az arcfelépítése megragadja az embereket. Rengeteget fejlődött az elmúlt hetek során, most már sokkal magabiztosabb a fellépése a színpadon, mint korábban volt.

Danny Blue-t Máté karakteréhez tudnám hasonlítani. Ő is nagyon fiatal és elszánt. Az a fajta ember, aki bármiben sikeres lehet, amibe csak belevág. Danny rengeteg inspiráló energiát sugároz magából, egyfajta pozitív vibrálás lengi körül.

Lui nagyon 'cool', szeretem a stílusát, azt, ahogy öltözködik. Futurisztikus előadó, mintha mindig egy lépéssel előttünk járna.

Breiner Tamás szintén nagyszerű előadóművész, intellektuális, olyan ember benyomását kelti, aki tanítani szeretne minket, mutatni valamit a világból. Nagyon szeretem a produkcióit. Belelát az elmédbe, ami félelmetes”.

Uri Geller is készül ma estére, arra vállalkozik, hogy megmozgatja az otthonainkban az asztalokat...

Forrás: tv2.hu

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 a kiválasztott danny blue uri geller breiner tamás lui christian panthera rakonczai máté


A bejegyzés trackback címe:

https://urigeller.blog.hu/api/trackback/id/tr38452400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása