urigeller

Uri Geller keresi az utódait

Kereső

Egyedi keresés

Uri Geller

AJÁNLATOK

Utód jelöltek

Videók

Utolsó kommentek

AJÁNLÁSOK

2008.05.04. 10:11 sorozat

Az 5. adás - 5 versenyző

Szombaton már csak 5 mentalista volt versenyben, hogy döbbenetes műsoraikkal közelebb kerülhessenek a Kiválasztott, Uri Geller Utódja megtisztelő címért.


Rakonczai Máté tíz lány gyűrűjében befolyásolta Vujity Tvrtko döntését, majd Breiner Tamás úgy dobogtatta meg élsportolóink szívét, mintha az olimpián lettek volna. Christian Panthera azzal fűszerezte meg produkcióját, hogy a sztárvendégek helyett ízlelt és látott, Danny Blue bebizonyította, hogy nem hozzák zavarba a jóslatok, Lui pedig előre látta a veszélyt és ezzel megmentette Rubint Rékát egy halálos randevútól.

A mentalistákat most is három sztárvendég segítette: Várkonyi Andrea, Rubint Réka és Vujity Tvrtko.

A hitelesítők pedig ezúttal olimpiai bajnokok voltak: Kolonics György kétszeres olimpiai bajnok kenusunk, Növényi Norbert olimpiai bajnok birkózónk és Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai bajnok kajakosunk.



Uri Geller is különleges produkciót mutatott be, tizenkét ember – köztük a meghívott sztárvendégek – segítségével megmozgatta a stúdió színpadán felállított asztalokat.


 


A produkciókat értékelve Uri Geller Breiner Tamásnak adott védettséget, a nézők pedig úgy döntöttek, hogy Rakonczai Máténak kell távoznia a showból!


Forrás: tv2.hu

1 komment

Címkék: tv2 videó rubint réka a kiválasztott vujity tvrtko danny blue uri geller növényi norbert breiner tamás lui christian panthera rakonczai máté várkonyi andrea kolonics györgy kammerer zoltán


A bejegyzés trackback címe:

https://urigeller.blog.hu/api/trackback/id/tr19453020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kököjszi · http://www.kokojszi.freeblog.hu 2008.05.05. 09:17:21

Tisztelt Uri Geller! Mélységes csalódás volt Lui és a többi erőszakos mutatvány, s főleg az, hogy Ön ezt dicsérte. A többiről írtam a blogomban. Eddig szerettem, tiszteltem, de most kicsit nagyon elbizonytalanodtam. Miért kell ilyen veszélyes mutatványokat a tévében leadni, s miért kellett Rékával azt csinálni, amit, a korongokkal. S miért dicsérte meg a mutatványt? Nincs elég szörnyűség a világban? Én többet biztosan nem fogom megnézni a műsort. Szerintem ez a tiszteld anyukádat, mert anya csak egy van, a műsor végén álságos volt. Réka is anya, akár szívinfarktust is kaphatott volna a korongoktól, én is nagyon megijedtem. De rosszul is lehetett volna. Egyszerűbben nagyszerűbbek lennének a mutatványok vagy ki tudja már, mik ezek. Hogy mentalizmus, ezt már nem feltételezem, sajnos. Nem hiszek már az egész műsorban. Annamária (Reikit végeztem, én nem értek egyet ezekkel a show-s elemekkel.)
süti beállítások módosítása