urigeller

Uri Geller keresi az utódait

Kereső

Egyedi keresés

Uri Geller

AJÁNLATOK

Utód jelöltek

Videók

Utolsó kommentek

AJÁNLÁSOK

2008.04.27. 08:08 sorozat

Vicha Attila produkciója - 4. adás


Vicha Attila láncfűrésszel borzolta az idegeket

 

A mentalista hihetetlenül veszélyes produkciójában azt mutatta meg, miként menthet emberéletet egy határozott, jó döntés. Annak köszönhetően, hogy Attila tökéletesen ráhangolódott Magdi és Dundika gondolataira, Frei Tamás sértetlenül vészelte át a produkciót, amelyben a láncfűrész kapta a főszerepet.



Uri Geller: Megigéző önbizalmad - láncfűrésszel a kezedben - csodálatos volt. Egy ilyen eszköz halálos fegyver is lehet, most félelmet és szorongást kölcsönzött előadásodnak. Nagyon tetszett az a mentális módszer is, ahogy „kihúztad” elméjükből, melyik volt az üres fülke.


Forrás: tv2.hu

1 komment

Címkék: tv2 videó a kiválasztott vicha attila utódok


A bejegyzés trackback címe:

https://urigeller.blog.hu/api/trackback/id/tr1443920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Béki Kata 2008.04.29. 16:17:46

Attila előadása volt a legjobb a műsorban! Bár ez nem volt meglepő!! Eddig is nagyon jó produkcioi voltak!! Megérdemelte volna a Kiválasztott címet, mert egy remek mentalista!!
süti beállítások módosítása