urigeller

Uri Geller keresi az utódait

Kereső

Egyedi keresés

Uri Geller

AJÁNLATOK

Utód jelöltek

Videók

Utolsó kommentek

AJÁNLÁSOK

2008.04.22. 11:11 sorozat

Uri Geller harmadik alkalommal válaszolt a tv2 nézőinek:

A videóüzenetekből feltárul Uri Geller kivételes egyénisége, s hasznos tanácsokkal látja el a kérdezőket, amelyeket nem árt megfogadni.


Üdvözlök mindenkit! Ahogy azt már az elmúlt hetekben megszokhatták, most is válaszolok a kérdésekre. Rengeteg levél érkezett, azonban nem tudom mindet megválaszolni az idő rövidsége miatt, így csak kiemeltünk párat. Kezdjük máris az elsővel!

1. Palik Vili
Néztük a műsort, miközben Uri Geller próbált leszoktatni a cigiről. Mondtam vele együtt a mondatokat, és mélyen néztem a szemébe, azután bevettem a cigit a számba, és hihetetlen, de egyáltalán nem ízlett és nem is kívántam már. Köszi Uri, hogy leszoktattál, mivel már 3 éve nem tudtam leszokni.

Ez nagyszerű Vili! Gratulálok! Ezt magadnak köszönheted, nem én csináltam, én csak a katalizátor szerepét töltöttem be. A te akaraterőd volt az, ami segített.

Azoknak, akik még mindig dohányoznak és nem látták a műsort, megmutatom megint, mit művel a cigi a tüdővel. Előveszek egy papír-zsebkendőt, és rágyújtok egy cigarettára – utálom, soha nem dohányoztam. Most beleszívok a cigibe és a füstöt ráfújom a papírra. Nézzétek, milyen lesz! Jöjjön közelebb a kamera, hogy minden dohányos lássa, mit lélegez be, mivel roncsolja a tüdejét (a zsebkendő barnára színeződik a nikotintól – a szerk.)! Megint megkérdezem: Bolondok vagytok? Meg vagytok őrülve, hogy ezzel mérgezitek magatokat? Most mondom, hogy rákban fogtok meghalni! Lehet, hogy nem három-négy év múlva, hanem tíz-húsz éve múlva. Amikor az orvos azt mondja, lát valami elváltozást a tüdőn, már késő lesz! Dobjátok el most a cigarettát, és mondjátok: Soha többet nem veszek cigarettát a kezembe! Ezt a saját érdeketekben tegyétek!

2. Egy iskolás – A schoolchild
El tudnál jönni a Vörösmarty Mihály Általános Iskolába?
Szeretném, ha tartanál előadást a suliban!

Nézd, nagyon sok ilyen kérést kapok. Ha ez az iskola a hotelom mellett volna, akkor elmennék, hogy üdvözöljek mindenkit. Nem tudom, hol van ez az általános iskola, de megkérdezem, és ha lesz időm, akkor elmegyek egy fél órára. Nem tudom, megígérni, de megpróbálom. Köszönöm, hogy nézed a műsorom!

3. Váradi Edit
Én csak azt szeretném megkérdezni Uritól, hogy el tudja-e érni azt, hogy egy fiú belém szeressen, vagy csak megcsókoljon, mikor legközelebb találkozunk? Előre is köszönöm!

Ez a kislány bizonyára nagyon szeret valakit, és azt szeretné, hogy viszont szeressék. Én hiszek ezekben a dolgokban, a telepátiában. Ha igazán koncentrálsz arra, hogy odamenjen hozzád, akkor sikerülhet, ha ő is szeret. A szerelem egy energia. Ha a fiú is úgy érez, ahogy Te, akkor odamegy hozzád, de ha nem, akkor felejtsd el! Ez a legjobb tanács.

4. Ádám
13 évvel ezelőtt kizuhantam a második emeletről. Szeretném tudni, hogy lehet, hogy sérülés nélkül túléltem. 11-éves korom óta szerencsés vagyok. Kérlek segíts megértenem ezeket a dolgokat!

Ádám, nagyon szerencsés vagy, nagy mázlid volt, hogy semmi nem történt veled. Lehet, hogy valaki föntről vigyázott rád. Hiszek abban, hogy ez valamiféle energia, hiszen a világban számtalan féle erő létezik – azt hiszem, a szerencse is egyfajta erő, de mindig azt mondom, aminek meg kell történnie, az meg is fog történni. Mondanék egy hasonlatot: egy üveg úszik lefelé a Dunán. Az üvegben mi vagyunk, és az üvegen belül képesek vagyunk mozogni, de nem tudjuk a folyó áradását megakadályozni. Létezik egy magasabb erő, ami irányít minket, ami meghatározza a hitünket, a végzetünket.






5. Varga Ildikó
Amióta tudatosan próbálom irányítani a gondolataimat, sok minden megvalósult. A fő célom azonban csak nem akar meg valósulni, hogy nyerjek legalább annyi pénzt, amiből az adósságaimat ki tudom fizetni. Tudsz nekem tanácsot adni, hogy mit tehetnék még a célom érdekében?

Nézd, ez egy nagyon jó kérdés, Ildikó. A tanácsom, hogy légy pozitív! Ahogy azt már többször említettem, légy elszánt, de hálás azért, amid van. Engedd el az elméd, hogy bevonzza a jó dolgokat. Ezeket pozitív gondolatokkal, vizualizálással, meditációval teheted meg. Fontos, hogy kedves légy a körülötted lévő emberekhez, és hogy ha valamit el szeretnél érni, azért tegyél is. Jobb állást szeretnél? Kezdj el telefonálni, küldd el az önéletrajzodat fényképpel – nagyon sokat számít az első benyomás kép alapján, dolgozz azon, hogy jobb legyél! Gondolj a sikerre!

6. Kiss László
Nagyon megfogott, amit Petinek mondtál a Naplóban, hogy képzelje el, hogy jár. ebben én is hiszek. Két éve különbséggel készült az aurámról fotó, az egyik ibolyaszínű, a másik nem az. Kíváncsi vagyok, Te mit gondolsz az auráról, a képekről és mivel gyakoroljon az ember, ha ki akarja próbálni képességeit?

Amikor a tolószékes kisfiúval, Petivel találkoztam, elmondtam neki is, hogy nem vagyok gyógyító. A kanálhajlításos mutatványom beteg gyerekeknél placebo-hatást válthat ki: amikor meghajlítok egy kanalat és a pozitív energiákról beszélek, hajlamosak jobban hinni benne, ezáltal a gyógyulásukban is, és sokkal elszántabbak lesznek.

Az aurákról nem sokat tudok, bár biztos vagyok benne, hogy létezik. Régebben ráhelyeztem az ujjam egy fotóra és láthatóvá vált az energia, ami az ujjamból sugárzott. Ezzel érintettem meg az órákat, amik aztán elindultak. Nincs kétségem afelől, hogy mindenki rendelkezik aurával. Néhányan azt állítják, hogy le tudják fényképezni az aurát. Elhiszem, hogy képesek erre, de napjainkban ez még nem elég hiteles. Köszönöm a nagyszerű kérdést!

7. Danek Bernadett
Én egy 12. évfolyamos lány vagyok, és arra szeretnélek megkérni, hogy sugározz nekünk erőt az érettségi előtt. Légy szíves segíts nekünk. Előre is köszönöm!

Azt szeretnéd, ha erőt adnék az érettségihez? Nézd, ha azt szeretnéd, hogy sikeres legyen a vizsga, nem elég, ha a képernyőn keresztül a kezed a kezemre helyezed. Nem ettől kapsz jó érdemjegyet. Amit tehetek, az az, hogy inspirállak. Ha ide teszed a kezed, elmondom, mi az a három dolog, ami segít az érettségin: Ismételj! Ismételj! Ismételj!  Összpontosíts! Összpontosíts! Összpontosíts! Dolgozz keményen! Dolgozz keményen! Dolgozz keményen! Fókuszálj arra, amiket meg kell tanulnod, ölj bele minél több fáradságot! Ne menj bulizni, szórakozni, amíg az érettségire készülsz, maradj otthon és csak a tanulással foglalkozz! Ami még nagyon fontos, hogy higgy magadban! Most érints meg a tenyerem! Légy pozitív és Ismételj! Sok sikert! Szóval ne bulizz! Az ivással csak az idődet vesztegeted! Maradj otthon! Tanulj, és akkor elképesztően jól sikerül majd az érettségi!





8. Jakab Máté
Már az szüleidnek is voltak különleges képességei vagy csak te születtél ilyen képességekkel? A kérésem: Légy szíves adj egy autogramot és a tollat, amivel aláírtat, küldd el nekem. A címem: 4400 Nyíregyháza Gém utca 30. Nagyon fontos lenne, mert egy hónap múlva megyek nyelvvizsgázni és úgy gondolom, hogy a te energiáddal teli toll segítene nekem. Köszönöm Uri előre is.

A szüleim nem rendelkeztek különleges képességekkel. Édesapám Magyarországon született, a mamám Berlinben. Rokonom volt viszont Sigmund Freud, aki rajongott a paranormális jelenségekért. Van egy kedves történetem: Sigmund Freud telepatikusan küldött egy üzenetet Albert Einsteinnek, hogy húzzon ki egy szálat a bajuszából, amikor megérkezik hozzá. Einstein megkapta az üzenetet és valóban kihúzta a szálat.

Ami az autogramot illeti, itt egy TV2-es képeslap, amiből nekem is rengeteg van otthon. Ha elküldöd e-mailben - www.urigeller.com - a neved és a címed, akkor elküldöm neked az alábbi szöveggel: Máténak szeretettel. A tollat nem tudom továbbítani. Ha mindenkinek küldenék tollat, a TV2 kifogyna belőlük rövid időn belül.

9. Bandi
Érdekelne, hogy hogyan érzed itt magad Magyarországon, és hogy nem tervezel-e ideköltözni?

Bandika! Szeretem Magyarországot, csodálatos ez a hely! Azonban nem én, hanem a fiam, Daniel szeretne ideköltözni. Bennem is van magyar vér, és valóban elképesztő a látvány, amikor felmegyek a Gellért hegyre – ami ugyan nem az én hegyem. Nagy vágyam, hogy egyszer eljussak a Balatonhoz is. Hogy a kérdésedre válaszoljak, már nézegettem lakásokat és lehet, hogy egyszer ideköltözöm, de most a világ minden táján dolgozom, ezért ez nem kivitelezhető, minden esetre örülnék, ha itt is lenne egy házam, mert rajongok Magyarországért, hiszem egy részem magyar. Elsősorban azonban izraeli vagyok, hiszen ott születtem, az a szülőföldem.

10. Plank Nóra

Azt szeretném kérni, hogy a nagyikámnak nem tudna segíteni úgy, hogy erőt adni neki? Mert már 5 hónapja fekszik a kórházba és nem tud semmit se csinálni! Nagyon aggódunk érte!

Ha e-mailben elküldöd a nagymamád kórházi telefonszámát, szívesen felhívom a őt telefonon és beszélek vele, hogy ezzel is motiváljam. Imádkozni is fogok érte, mert hiszek az ima erejében.  Mindig elmegyek a Dohány utcai zsinagógába, hiszek Istenben. Van egy kis bibliám is, amit mindenhová magammal viszek. Most is imádkozom a nagymamádért, hogy jobban legyen.

11. Józsi 
Józsi vagyok, egy egyetemi hallgató Debrecenből. Először is szeretnék gratulálni ahhoz a mérhetetlen emberi jósághoz, és lelkierőhöz, ami belőled áramlik, és ami miatt még a képernyőn keresztül is érezni a kisugárzásodat!
Milyen meditációs-mentális technikákat ajánlasz még a hozzám hasonló embereknek, hogy sikeresebb emberek lehessünk, és segíthessünk embertársainknak?

Józsi, elképesztő, hogy orvos leszel! Ez csodálatos, hiszen több évig tanulsz, hogy embereken segíts, hogy gyógyítsd őket. Ha tanácsolhatok valamit, mindig hass az elméjükre is pszichológiai úton. Mondd el nekik, hogy gondolkozzanak pozitívan. Az orvosok is elismerik, hogy azok a betegek, akik nem így állnak hozzá, nehezebben gyógyulnak.  Sok sikert kívánok neked a munkádban!

12. Ferenc
Szeretném megkérdezni, hogy te is vállaltad volna-e azokat az életveszélyes mutatványokat, amiket az utódaid csináltak pl. Máté vagy Christian?

Ez egy nagyon jó kérdés Ferenc, még soha senki sem kérdezte ezt. Nem tudom elképzelni magamról, hogy szögbelövőt tartsak a fejemhez, vagy, hogy megpróbáljam megállítani a szívem. Az én kísérleteim teljesen más természetűek, apró dolgokkal szeretem ámulatba ejteni az embereket, nem veszélyes mutatványokkal. David Copperfield mindig nagyon látványos produkciókkal bűvöli el közönségét, például, amikor eltűntette a szabadságszobrot. Érdekes azonban, hogy az elképesztés faktora ugyanakkora, mint amikor én fogok egy darab csokit, és az akaratom erejével elmozdítom. Talán megkapóbb, mint egy elefánt eltűntetése. Épp ezért nincs szükségem arra, hogy veszélyes kísérletekkel próbálkozzam. Egyébként sem vagyok híve az ilyen produkcióknak, mert már sok halálos kimenetelű balesetet láttam ezek kapcsán.


Köszönöm a kérdéseket! Nézzétek újra, mit művel veletek a cigaretta, és másoljátok le a videót! Őszintén szeretlek benneteket! Köszönöm nektek, hogy ezt a műsort ilyen sikeressé tettétek! Szeretlek és puszillak titeket! Vigyázzatok Magatokra és találkozunk jövő héten is!


Forrás:tv2.hu

4 komment

Címkék: tv2 videó uri geller


A bejegyzés trackback címe:

https://urigeller.blog.hu/api/trackback/id/tr25436957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paré piroska 2008.05.05. 11:03:04

kedves uri! nekem tetszik ez az egész,és meg szeretném kérdezni,embereket gyógyítottál már?és meg kell mondjam nekem a lui produkciója tetszik a legjobban!!!!!!!!!!!!!! tisztelettel:piri.

otty 2008.05.07. 07:34:51

Kedves Uri!
Tudja-e hogy ki lesz az utódja?
süti beállítások módosítása