urigeller

Uri Geller keresi az utódait

Kereső

Egyedi keresés

Uri Geller

AJÁNLATOK

Utód jelöltek

Videók

Utolsó kommentek

AJÁNLÁSOK

2008.04.22. 13:31 sorozat

Írjon Urinak!


A világhírű mentalista ismét válaszolt a tv2 nézőinek,

de továbbra is várja a saját e-mail címére is az üzeneteket,

azt ígéri, mindenkinek válaszol, aki odaír.





Uri email címe:

urigeller kukac tv2.hu

uri kukac urigeller.com


20 komment

Címkék: tv2 videó uri geller


A bejegyzés trackback címe:

https://urigeller.blog.hu/api/trackback/id/tr49436943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cheregi timea 2008.04.23. 07:42:44

hello uri geller nekem negyon tetszet a musora en romaniaba lakok es minden musorat meg neztem es nem tudom fel fogniazt hogy mate hogy tudta le allitani a szivet de hat....ez van de senki sem erhet maganak a nyomdokaiba mert maga az igazi ha lehhet minel elobb irjon es adja meg az email cimet.Viszlat minden jot kivanok timea.

cheregi timea 2008.04.23. 07:54:25

amikor ment a musora szombaton a mikor volt az a nagy vihar akkor amikor le alitota mate a szivet nalunk romaniaba akkor villamlot a leg nagyobbat es a tanyerbol ki est a kanal hat nem tudom mi lehetett de szuper volt ugy meg ijedtem hogy nem hittem a szememnek de en azt mondom szuper a musora igy tovabb a leg jobbakat kivanom maganak es kedves csaladjanak viszlat.

Mányák Dávid 2008.04.24. 18:47:25

Hello uri geller az előző műsorodban nagyon tettszett amit csináltál és megpróbáltam a kanalat meghajlítani és sikerült,de csak egy kicsit a nyelénél,de azért nagyon meglepődtem és jol alakult a hetem.hello...

Horváth Ágnes 2008.04.25. 08:00:49

Kedves Üri Geller Úr!

Én nekem nagyon tetszik ez a műsor, a sok pletyka meg nem érdekel. Nagyon izgalmas perceket szerzett nekem.
Sok Boldog Névnapot Kívánok Megtudtam, Geller György Az Ön neve. a neve spanyolul Jorge. Imádom az Indián népzenéket a misztikumot Én megérzek dolgokat előre lehet, hogy egy ismerősöm életét mentettem meg a multkor viszontlátásra .
Egy rajongója Ágnes

pap eliza 2008.04.25. 14:01:14

szia uri a youtube-n van egy meghökkentő videó amit hallom nem tudsz le törölni.tényleg igaz hogy csaltál????

Varga Kornélia 2008.04.25. 16:07:31

Én nekem magyon tetszettek a műsoraid! és én egy becsületes őszinte embernek tartalak! engem se érdekelnek a pletykák az a baj hogy én szerencsétlen vok a szerelembe és jó lenne már egy fiú tudnál nekem segíteni?

Thomas BaXxter 2008.04.25. 23:47:31

Csak akkor lehet valakin segíteni, ha azt ő maga is akarja. Elsősorban mindenkinek saját magán kell segítenie, nem mástól várni a megoldást. A ha te magad nem hiszel benne,akkor más miért hinne benned? Ha te magad sem hiszed el hogy képes vagy rá, akkor más sem fogja...
Gratulálok Uri! :)

Varga Enikő 2008.04.26. 22:50:31

Helló!
Már nem tudom pontosan mióta,de lassan az az érzésem mióta megszülettem körülvesznek misztikus,megmagyarázhatalan dolgok.nem akarok velük foglalkozni mert nem vagyok hozzájuk elég erős.Sok apró dolog történt velem,soha nem kerestem igazán a miértjét,már ezen a müsoron sem tudok elcsodákozni az a helyzet,hogy csak tudomásul veszem,szerintem ez a borzasztró.

Nagy Szilvia 2008.04.26. 23:31:24

Kedves Uri!
Nagyon szeretem a müsorát,általa úgyérzem új erőre kapok.Nagyon érdekelnek a spirituális ,és a misztikus dolgok,de eddig csak mint kiváncsi gyerek ámultam ezekre a dolgokra.Érdekes ,hogy mostanában kezdtem felfedezni ,hogy mennyire fontos a pozitív gondolkodás,ebben hiszek.De sajnos akadnak olyan stresszes pillanatok ,amikor nem tudok pozitív maradni,és sajnos elég sokszor van ez,leginkább a munkám miatt,amit amugy nagyon szeretek,és ilyenkor elkeseredek,hogy nem tudok változtatni az életemen,a gondolkodásomon,pedig annyira szeretnék.mégis mit tehetnék?Erre keresek választ.

Lizleóna 2008.05.01. 13:47:18

KEDVES URI GELLER !

BIZONYOSAN NAGYON SOK LEVELET KAP, S NEM MINDEGYIKRE VAN IDEJE VÁLASZOLNI.
KÉRVE KÉREM, CSUPÁN OLVASSON BELE AZ ÖNNEK ÍROTT SORAIMBA, MELYET AZ URI@URIGELLER.COM CÍMRE ÍRTAM JÓNÉHÁNY NAPJA.
HIHETETLENÜL NAGYSZÜKSÉGEM LENNE, HOGY SZEMÉLYES TALÁLKOZÁST ENGEDÉLYEZZEN, VAGY SEGÍTSÉGEMRE LEHESSEN A LEVELEMBEN LEÍROTTAK MIATT.

SOKAT GONDOLVA ÖNRE,
VÁRJA VÁLASZÁT :
LIZ

Fejes Ági 2008.05.04. 23:48:35

Üdvözlöm!
Január végén hallottam először a pozitív gondolatok teremtő erejéről. Azóta olvasok könyveket, hallgatok meditációt a témával kapcsolatban. Érzem, hogy egyre inkább vonzom az életembe a jó dolgokat, és ha rossz történik velem, tudom, hogy mivel vonzottam be. Boldoggá tesz, hogy tudom, mit kell tennem, hogy jól érezzem magam. Nagyon jókor jött az életembe ez a műsor, hiszen ön folyamatosan megerősít a hitemben és ez fantasztikus!!!
Szerintem ön egy csodálatos ember, érzem ahogy a pozitív érzések sugároznak önből.
Kérem, hogy egy következő műsor alkalmával a párjukat kereső, szeretni kívánó embereknek küldjön pozitív energiát, hogy megtalálhassák a nagy Ő-t (én is ezen dolgozom a gondolataimmal).
Sok-sok sikert kívánok!!!
Tisztelettel és szeretettel: Ági

Amanda 2008.05.07. 01:40:47

Kedves Uri!
Tudom,hogy sok levelet kap nap mint nap,de lenne egy kérdésem miért csak férfi mentalisták vannak a müsorban? Csak férfi lehet az utódja?

Bartha Balázs 2008.05.10. 22:32:30

hello most kezdtem el nézni az Uri Geller showt és nagyon érdekes csodálatos vagy!!!! egy pár részt nemlátam de elmondanad nekem azt hogy hogy lehet felemelni egy embert 1 ujal?? mert valami ijesmit halotam hogy megmutatad de nem látam :( légyszi irj

Tünde 2008.05.11. 01:49:45

Kedves Uri!

Ne haragudjon, hogy ilyen kéréssel keresem meg Önt.
Az életemben mindennél jobban vágyom arra, hogy édesapámat és a nagymamámat, akik az én szememben a világ legjobb, legbecsületesebb emberei, boldognak lássam, mert ők ezt igazán megérdemlik, de életük során rengeteg rossz és tragédia érte őket. Sosem voltak boldogog, soha semmi boldogság nem érkezett az életükbe. Erre vágyom nagyon, csak akkor tudna az életem teljesebbé válni, ha ők végre boldogok lehetnének. Édesapámnak új feleséget szeretnék (több, mint 20 éve él egyedül első házassága sikertelensége folytán). Nagymamámnak egészséget és hogy ne kelljen aggódnia a család egyetlen tagjáért sem. Kérem, ha módja van rá, gondoljon rájuk Ön is, hátha ez a pozitív energia, amely olyan csodálatos Önben, segítene nekik, hogy a sok negatív dolog végre eltűnjön az életükből . Köszönöm szépen!

chekakri jázmina 2008.05.12. 21:21:22

chekakri jázmina 2008.05.10. 11:35:13 szia Uri Geller én egy 12 éves lány vagyok a legnagyobb rajongód nagyon felnézek rád te vagy a példaképem!!Lehetséges az hogy találkozak veled?írtam neked egy vereset is:
Uri Geller
egy igaz ember
nem csaló
nem ámitó
hanem ő a rávilágító!
Ki a kanalak gazdája
Ki igaziból megtalája
A kanalakban lévő erőt
Ő csinálja!
CSak energia az egész
-mondja ő
De közben a szíve mindig jő.
A képessége nem játék
hanem egy igazi ajándék!utóíratt:chekakri jázmina,te azt mondtad ha valamiben hiszünk az sikerülni fog!ÉN hiszek benne!Ez minden álmom!Várom válaszodat!

peti 2008.05.17. 22:28:37

Szia Uri!!! Look at it these many lectures of yours and that of the mint lists egyszerüen was fascinating,I know it that not birsz visszairni read it simply! But if you are top notch irj///! I 14 year I am Hungarian simply in English irok I hope for it jösz yet magyarországra(Férfi)JÓ road anywhere mész!!!!!!(a spoon bending it erődel csinálod???)tudom this idiotic question sure it irod that ja!!!!és returning onto the lecture SZÉP VOLT!!!!!!!!!Brávo/!Szia

Ramóna 2008.05.18. 10:29:14

Tök jó volt a műsor mi Kipróbáltuk a székemelőset,és egy 50 kilós fiut mi 4-en felemeltük,mi 30-32 kilósak vagyunk.Tök jó volt én otthon mindent kipróbáltam,és sikerült is.Bámulatos!!!!Arra lennék kíváncsi nő miért nem szerepelt??A műsorban???
Majd írj!!!!4

Burszán Réka 2008.05.18. 17:54:47

Kedves Uri!
Mivel ide nem szeretnék olyat írni amit más is elolvashat ezért csak azt szeretném ha írnál nekem a reka.kira@t-online.hu e-mail címre és ott elmonom mit is szretnék.

Yasmine 2008.05.19. 18:17:59

Szia Uri!Én egy 13 éves lány vagyok.Csak azt szeretném mondani hogy nagyon csodállak és hiszek benned.Eszembe se jut hogy csalnál...Igaz jobban örültem volana ha Christian nyer...

Dóra 2008.08.27. 18:01:53

Szia Van msn-ed mert akkor könyen tudunk beszélgetni?
süti beállítások módosítása