urigeller

Uri Geller keresi az utódait

Kereső

Egyedi keresés

Uri Geller

AJÁNLATOK

Utód jelöltek

Videók

Utolsó kommentek

AJÁNLÁSOK

2008.04.17. 20:22 sorozat

Uri szombaton leszoktat a dohányzásról


Szombaton este itt a nagy lehetőség - Uri Geller segít leszokni a dohányzásról!



Uri Geller a múlt héten a Sláger Rádióban Bochkor Gábort próbálta lebeszélni a dohányzásról, akinek, csúnya, sötét jövőt jósolt.

Közölte vele, ha nem hagyja abba azonnal a dohányzást, a tüdőrákban fog meghalni.

Geller riasztó bemutatóval próbálta "sokkolni" Bocsit és hallgatóit a káros szenvedélyről.
Egy slukk erejéig rágyújtott a rádió stúdiójában, majd a füstöt egy hófehér szalvétára fújta, így szemléltetve a nikotin hatását. A papírdarabon barnás folt jelent meg.

– Nézd, ez egy slukk, és te mennyit szívsz? – szögezte a kérdést Bocsihoz. – Legalább öt-tíz cigarettát szívsz egy nap! A te tüdőd Gábor, és a te tüdőd Voga, fekete! És egy nap rák fog kiugrani belőle, mert a tüdő nem bírja ezt. Muszáj, hogy legyen benned akaraterő.

Az a kérdés: élsz vagy meghalsz? Menj be egy kórházba, és nézd meg a tüdőbetegeket! Nem akarsz rákban meghalni, mert fel fog zabálni – magyarázta Uri, majd lelkesen agitálta a rádióst, hogy végleg tegye le a cigarettát.

Többször hangosan elismételtette Bochkorékkal: ˝Ma abba hagyom a dohányzást!˝

– Gábor, te példakép vagy, mindennap a rádióban szerepelsz, fiatal emberek, fiúk és lányok hallgatnak. Ha te leállsz a dohányzással, akkor megmented a magyar fiatalok életét. Én hiszek benned Gábor! Dobd el a rohadt cigarettát, és szabadulj meg tőle!
Bochkor megígérte a mentalistának, hogy igyekszik megszabadulni szenvedélyétől.

Forrás: premierfilm.hu

3 komment

Címkék: tv2 videó dohányzás bochkor gábor a kiválasztott tüdőrák uri geller


A bejegyzés trackback címe:

https://urigeller.blog.hu/api/trackback/id/tr13430512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ticz viktória 2008.04.19. 21:53:55

közvetlelün a Uri Geller úr dohányzás leszokás show-ja után,egyből a wc-be lehúztam a cigit.tudom erős vagyok.sokat segített.köszönöm szépen.kislányom és leemdő gyermekem nevében is.

VANKA DORINA 2008.04.19. 21:58:21

URI GELLER UR! ÉN EGY 12 ÉVES LÁNY VAGYOK MINDEN SZOMBATON NÉZEM A MUSORÁT AMIT NAGYON SZERETEK ÉS HISZEK ÖNNBE TUDNA SEGITENI HOGY A MATEK JOBBAN MENYEN?? NAGY SZÜKSÉGE LENNE RÁ

cheregi timea 2008.04.23. 07:48:31

Hat en meg mondom oszinten en azota meg cigiztem de lefogok szokni mert aszmas vagyok es fuladok de azert regelente jol megy a kave melle a cigi.DDDDDE le FOGOK SZOKNI MERT MUSZAJ.KOSZONOM A SEGITSEGET.
süti beállítások módosítása