urigeller

Uri Geller keresi az utódait

Kereső

Egyedi keresés

Uri Geller

AJÁNLATOK

Utód jelöltek

Videók

Utolsó kommentek

AJÁNLÁSOK

2008.04.15. 08:44 sorozat

Kapócs Zsókát nem győzte meg Uri Geller

Kapócs Zsóka továbbra is kételkedik a mentalistákban. A színésznő volt a szombat esti A Kiválasztott vendége, ahol saját meglepetésére elhajlott a kezében egy kulcs is, ennek ellenére még mindig a szkeptikusok táborát erősíti.

– Lenyűgöztek a mentalisták, nagyszerű produkciókat láttam – kezdte Zsóka. – De nem hiszem, hogy valami felsőbb erő lenne a segítségükre, szerintem mindent meg lehet magyarázni tudományosan. Abszolút nem hiszek ebben, a szkeptikusok közé tartozom.


Zsóka arcán jól látszott a megdöbbenés, amikor Uri Geller mellett állva, a színpadon egyszer csak görbülni kezdett a kezében egy kulcs, de ez is kevés volt ahhoz, hogy a racionális gondolkodású szépséget meggyőzze a világsztár mentális erejéről.
– Tényleg nagyon meglepődtem, amikor elhajlott a kezemben a kulcs, de erre is találtam magyarázatot, ezt persze nem árulom el – nevetett a színésznő.

Forrás: borsonline.hu

2 komment

Címkék: kapocs zsóka a kiválasztott uri geller


A bejegyzés trackback címe:

https://urigeller.blog.hu/api/trackback/id/tr26426147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oszkai laura 2008.04.19. 22:35:25

Szereted a magyarokal ?

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2008.04.20. 01:34:49

Nagyon érdemes megnézni ezt a videót:

www.youtube.com/watch?v=IA3A6_OvA1I

1:52 amikor bejelölik a mágnest a csuklón.
süti beállítások módosítása