urigeller

Uri Geller keresi az utódait

Kereső

Egyedi keresés

Uri Geller

AJÁNLATOK

Utód jelöltek

Videók

Utolsó kommentek

AJÁNLÁSOK

2008.04.14. 14:14 sorozat

Uri Geller pénteken a Bumeráng vendége volt

Bochkor Gábor sokat élcelődött, poénkodott Uri Gelleren, végül is egymás műsorába vendégeskedtek.

Uri Geller pénteken reggel két órán keresztül volt a Bumeráng vendége. Mindent kimondó, kemény stílusú rádiósokra lett felkészítve a világhírű mentalista, a stúdióba érve azonban azonnal elbűvölte a Bumeráng csapatát és az ott dolgozó kollégákat. A jó hangulatú adás ideje alatt Uri Geller - a kanálhajlítás mellett - elindította az egyik munkatárs ötven éves óráját, ami az elmúlt 15 évben egyáltalán nem működött. Rengeteg hallgató telefonált hasonló tapasztalatokkal, sőt rádión keresztül még egy vasalót is sikerült Uri Gellernek felforrósítania. Egy másik rádiós kolléga felesége is otthon az adást hallgatva tapasztalta, hogy kislányuk elromlott játékkutyája egyszer csak újból ugatni kezdett.

Uri Geller leginkább azzal hökkentette meg Bochkor Gábort, hogy lerajzolta gondolatát, ami épp egy gitár körül forgott, sőt a Bumeráng fél éve megállt óráját is sikerült ismét működésre bírnia.

A mentalista vállalkozott arra is, hogy leszoktatja a dohányzásról Bochkor Gábort.


Forrás: tv.hu



Szólj hozzá!

Címkék: videó bochkor gábor uri geller


A bejegyzés trackback címe:

https://urigeller.blog.hu/api/trackback/id/tr18425007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása