urigeller

Uri Geller keresi az utódait

Kereső

Egyedi keresés

Uri Geller

AJÁNLATOK

Utód jelöltek

Videók

Utolsó kommentek

AJÁNLÁSOK

2008.04.14. 14:32 sorozat

A Kiválasztott 3. adásának versenyezői

Az adásban három sztárvendég - Béres Alexandra, Kapócs Zsóka, és Bochkor Gábor - segítette a mentalistákat.

Danny Blue - A Sejtelmes Sármőr, aki legutóbbi sikerein felbuzdulva valami sokkal merészebbet mutatott.



Béres Alexandrát és Kapócs Zsókát, majd Bochkor Gábort szólította a színpadra, egy mentális vásárlás erejéig. Pusztán a gondolat erejére támaszkodva próbálta meg kitalálni, mit vásárolnának a celebek a kikészített árukészletből...


 

Részlet Uri Geller értékeléséből: A mentális bevásárlóbemutatód egészen elképesztő volt! Képes voltál mentálisan beültetni tárgyakat a sztárvendégek elméjébe. Az előadásod színes, érdekes, és szórakoztató volt. Bravó!

Lui - a Jövő Hírnöke, aki előző szereplése alkalmával annyira elbűvölte Uri Gellert, hogy védettséget kapott tőle.


 

Az idő után a tér is Lui kezében van: elhagyta a stúdiót - ám kísérlete sikere az egyik sztárvendégen múlik. Látni a láthatatlant: íme, a lényeg. Lui Alexandrát szólította, aki egy üveggömbből egy feldarabolt telefonkönyv-részletet ragadott ki. Nem látni a címet, Lui mégis elindult arra a címre, amit a papírgalacsin rejt...


 


 

Szentpéteri Attila - A Misztikus Vándor, aki előző szereplése alkalmával halálra rémítette a sztárvendégeket.

Attila beavatta Uri Gellert és a nézőket családja egy ősi, misztikus legendájába. Gábort és Zsókát szólította, akik egy fekete kendőt vizsgáltak át, majd bekötötték a mentalista szemét. A mutatvány elkezdődött! Főszereplők: a gyűrű, a kulcs, a pergamen, no és Szentpéteri Attila.


 

Részlet Uri Geller értékeléséből: Attila, az interakciód Gáborral lenyűgözően pontos volt. Nagyon tetszett, hogy felhasználtad a saját személyes tárgyaidat, hogy felmérd Gábor mentális energiáit. A világegyetemben minden energiából tevődik össze. Hogy könnyezni késztettél egy ikont, az fantasztikus volt: ilyet még sosem láttam!

Breiner Tamás - A Látnok, aki előző szereplése alkalmával hatással volt a sztárok gondolataira.

A mentalista megkísérelte rekonstuálni a XX. század egyik legnagyobb műkíncsrablásának történetét. A téma: Mona Lisa elrablása a párizsi Louvre-ból. A sztárvendégek segedelmét kérte. Lisszabon, Hotel Mundial, 76, és egy Mona Lisa puzzle...


 

Részlet Uri Geller értékeléséből: Tamás, ahogy behatoltál Alexandra, Gábor, és Zsóka tudatába, és vizuálisan felfedeztél olyan neveket és helyeket, amelyeket csak ők ismernek, igazán lenyűgözött! Ez nagyban köszönhető a magatartásodnak, ami egy kifinomult elme-manipulátorét tükrözi. Remek előadás!


Részlet Uri Geller értékeléséből: Lui, lebilincselő és meglepő az előadásod - amelyben meglátogattál egy magyar anyát és lányát -, fantasztikus volt! Ahogy előadod a rejtélyes személyiségedet: fantasztikus módon teszed! Nagyon tetszett a mutatványod!

Forrás: tv2.hu

1 komment

Címkék: tv2 videó a kiválasztott uri geller


A bejegyzés trackback címe:

https://urigeller.blog.hu/api/trackback/id/tr74425043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csüllög Krisztina 2008.04.29. 18:12:40

Szia Uri Geller én csak 12 éves vagyok szeretnék én is olyan lenni mint te .
süti beállítások módosítása