urigeller

Uri Geller keresi az utódait

Kereső

Egyedi keresés

Uri Geller

AJÁNLATOK

Utód jelöltek

Videók

Utolsó kommentek

AJÁNLÁSOK

2008.04.07. 18:33 sorozat

Uri Geller ismét kérdésekre válaszolt

A Kiválasztott című műsor után a TV2.hu minden alkalommal lehetőséget ad arra, hogy bárki kifaggathassa titkairól a világhírű mentalistát, Uri Gellert, az urigeller@tv2.hu címen.

A szombati adást követően a beérkezett kérdésekből kiválogatta a tv2  a legizgalmasabbakat, amelyekre a sztár kamera jelenlétében válaszolt. A videóüzenetekből feltárul Uri Geller kivételes egyénisége, s hasznos tanácsokkal látja el a kérdezőket, amelyeket nem árt megfogadni.


Kovács Évi
A műsor nagyon jó, szerintem a ritka kivételek egyike, amit tíz-húsz év múlva is emlegetnek majd, hogy volt egyszer egy ilyen... A kérdéseim a következők lennének: mi a véleményed, a telepatikus képességre, a megérzési képességre és hasonló, úgynevezett érzékeken túli észlelésre hogyan hatnak a drogok, az alkohol, a cigi, a fű, a nyugtatók, stb.? Te soha nem használtad egyiket sem? A fáradtság hogyan befolyásolja ezeket a képességeket?

Szia Kovács Évi!

Nagyon tetszett a kérdésed, nagyon intelligensnek találtam. Nagy rejtély számomra, miért épp a fiatalokat vonzza A Kiválasztott, de amióta Magyarországon tartózkodom, legalább harminc kisgyerekkel találkoztam, akik hozták a telefonjukat, hogy lefényképezzenek, és autogramot kértek tőlem. Számos országban ugyanezt tapasztaltam. Ami igazán méllyé teszi a kérdésedet az az, hogy milyen hatással bírnak a drogok a különleges képességekre. Én hihetetlenül ellene vagyok mindenféle droghasználatnak, mindig azt tanácsolom, soha ne nyúljunk drogokhoz, mivel ezek rombolják az elmét. Nem szabad hinni azoknak az embereknek, akik LSD vagy bármilyen más tudatmódosító szerek hatása alatt különös dolgokat látnak, hallucinálnak. Még egyszer mondom: tartsuk távol magunkat a drogoktól! Azt kérdezed, én dohányoztam-e valaha? Soha! A következő héten leszoktatlak benneteket is a cigarettáról. Évi, köszönöm szépen! Nagyszerű kérdés volt!

Dudás Andrásné
Kedves Uri Geller, Ön  képes gyógyítani is?

A válaszom nem. Nem vagyok gyógyító, habár rengeteg történet jutott vissza hozzám,, hogy miután megérintették a tv képernyőt, miközben engem sugárzott, vagy hozzáértek egy újságban a szememhez, meggyógyultak, felálltak a tolószékből, eldobták mankóikat. Nem hiszem, hogy ez az én energiám, még ha jó hatással is van a betegekre. Nem rendelkezem ilyen képességekkel. Azt gondolom ez olyasmi, mint a placebo hatás – amikor a feleségemmel, Hannah-val megnyitottuk a házunkat halálos beteg gyerekek előtt, nagyon érdekes dolgokat tapasztaltunk. A rákos, leukémiás gyerekek elámultak a kanálhajlításokon! Aztán próbáltam elmagyarázni nekik, mekkora szerepe van a pozitív gondolkodásnak állapotuk javulásában. Rávettem őket, hogy képzeljék el, mondogassák maguknak, igenis jobban lesznek. Természetesen még mindig a gyógyszer a legbiztosabb módszer, de ezek a gyerekek élő példái voltak a „látszatgyógyászatnak”. Egyes gyógyítók, akik azt állítják, csupasz kézzel képesek eltávolítani a tumort, úgy hogy még sebhely sem marad a „műtét” után, nos, azt kell, hogy mondjam, a kilencvenkilenc százalékuk sarlatán. A legtöbbjük az operáció előtti napon csirkemájat vásárol, így az állítólagos daganat, amit „kiemel” a testből, valójában csirkemáj. Nem állítom, hogy a világon nincsenek valódi gyógyítók, bizonyára léteznek ilyenek. Ami meglepő a sarlatános esetekben, az az, hogy a páciensek tényleg tovább élnek, ami azzal magyarázható, hogy ők valóban elhitetik az elméjükkel, a testükkel, hogy a beteg részt eltávolították belőlük.




Videó link

Nagy Andorné
Kedves Uri, Ön nagyon jó ember és megköszönném, ha válaszolna a kérdésemre: ha szeretnék megszabadulni a rengeteg negatív leterheltségtől, és egy picit használni ezeket a rejtett képességeket, akkor mit kell tenni?

Mindig azt mondom, annyi más érdekesebb dolog létezik, mint a telepátia. A legfontosabb tényleg az, hogy pozitívan álljunk hozzá az élethez. Ha elfogadtatod a jót az elméddel, akkor azt a tested is elfogadja. Szóval számos olyan dolog van a világon, ami sokkal lényegesebb a létezés szempontjából, mint a telepatikus képességek. Például az egyetem, a megfelelő végzettség, a sikerorientált gondolkodás, biztosnak lenni abban, hogy jól működnek a kapcsolataink. Sokkal fontosabb, hogy olyan állást találjunk, amire építhetünk, amiből biztos hátteret teremthetünk családunknak.

Szenko Renáta
Kedves Uri, hol laksz? Van autód? Büszke vagy a különféle energiáidra?

Ez kedves! Angliában élek Londontól nem messze egy kis faluban. Huszonhárom évvel ezelőtt vásároltam a házamat, miután elköltöztem a New Yorki Manhattanből, ahol egyébként a gyermekeim is születtek. Jogosítványt szereztem személygépkocsira, tankra, motorbiciklire és tehergépkocsira is, viszont csak egy kocsim van, ami a legcsodálatosabb, amit csak el lehet képzelni. Ha ellátogattok a honlapomra – www.urigeller.com, ott megtaláljátok a Cadillacemet. Azért vásároltam meg 1976-ban, mert meg akartam mutatni a barátaimnak, hogy „Igen, Uri Geller megcsinálta!”, de soha sem vezettem Manhattanben, mert annyira nagy volt. Amikor Angliába költöztem, volt egy álmom, hogy valaki egy villát állított a kocsi tetejébe. Ez az álom olyan meghatározó volt, hogy elhatároztam, összeszedem az összes elgörbített kanalat, amit az elmúlt években kaptam, és ráhegesztettem az autómra, szóval most ötezer kanál és villa látható a kocsimon – kanalak miniszterelnököktől, elnököktől, Elvis Presley-től, John Lennontól, Mohamed Alitól, Salvador Dalitól. Az utolsó kérdésre válaszolva, természetesen nagyszerű érzés ilyen energiáknak a birtokában lenni!


Gál István
A műsorral kapcsolatban az a kérdésem, hogy mi volt a szándékod a befejező számmal, ahol előre nyújtottad a kezed és azt mondtad, hogy érintsük meg a tenyeredet a képernyőn? Tudtad, hogy a gyerekek lesznek rá vevők? Miért mondtad, hogy mindenki tegye ezt, hiszen ha egy 80 éves valaki teszi ezt, annak egyértelműen nem szól ez az üzenet.

Nézd István, amikor azt mondom, érintse meg mindenki a kezem, nem úgy kell érteni, hogy a tenyeremből energia sugárzik a televízión keresztül. Annyit teszek, hogy megerősítem a hitedet abban, hogy jó lesz a következő heted. A pozitív energiát kell beépíteni a tudatodba, melyet aztán közvetítesz az univerzumba, és ez jut vissza aztán hozzád. Az, hogy elsősorban a fiatalokat szólítom meg, nem azt jelenti, hogy idősekre nem hathat ez az energia.

Terry45
Tisztelt Uri Geller, engedje meg, hogy a műsor után is szkeptikus legyek… A maga idejében Houdini, a híres szabaduló művész is elkápráztatta az embereket. Ő is magyar volt, őt is csodálták, azóta sokan megfejtették a titkát és túl is szárnyalták. Ön nem tart attól, hogy egyszer csak valaki „megfejti” a titkát?

Nézd! Houdini még mindig legenda, nem hiszem, hogy akár csak megközelítem az ő hírnevét. Már számtalanszor próbálták megfejteni a titkomat: tükröt használok, vagy valamilyen kémiai anyagot, ezek mind megtalálhatók a neten, és így elképesztő nyilvánosságot kapok. Houdini idejében nem létezett internet, mégis nagy hírnevet szerzett. Azt, hogy megtarthattam – engedjék meg, hogy ezzel a kifejezéssel éljek – az Uri Geller-legendát, azt a szkeptikusok táborának köszönhetem, akik még mindig nem tudják, mennyire igaza volt Oscar Wilde-nak, amikor azt mondta, egy rosszabb létezik annál, ha beszélnek rólad, az, ha nem beszélnek. Ezeknek az embereknek nulla érzékük van a PR-hoz. Tulajdonképpen minden negatív kritikával ingyen reklámhoz juttatnak. Ők vittek mindig is előre, és most itt tartok: a világ legnagyobb mentalista show műsorának a szereplője vagyok. Ha illetlen jelzőkkel ruháznak fel, ha olyan dolgokkal vádolnak, ami akadályoz abban, hogy a saját életemet éljem, akkor az ügyvédemhez fordulok.

Nagy Katalin

Az Ön gyermekeinek is vannak ilyen csodás képességei?

Nem, nincsenek. Bár amikor Daniel fiam tizenhét éves volt, mondtunk neki egy dátumot, és meg tudta mondani, hogy az pontosan milyen napra fog esni. Natalie lányomnak mindig is voltak telepatikus képességei, de ő inkább a saját útját választotta. A fiam ügyész, a lányom színésznő szeretne lenni Los Angelesbe, de néha meghívják tévé showkba, hogy kísérleteket mutasson be, ami van, amikor sikerül, van, amikor nem.

K. Anna
Kedves Uri, bár az eszemmel tudom, hogy pozitívan kell hozzáállni a dolgokhoz és, hogy az elmémnek nagy ereje van, mégsem tudok így élni. Hamar feladom és egy kis kudarc is rosszkedvűvé tesz. Mit tegyek?

Anna! Minden csak rajtad múlik, a Te valós erődön. Be kell építeni a tudatodba, hogy igenis pozitívan állsz mindenhez, és ezt semmi sem befolyásolhatja. Kell, hogy valami motiváljon, inspiráljon! A weboldalamon (www.urigeller.com) ingyen juthatsz hozzá a könyveimhez, csak klikkelj a „books” feliratra, görgess le az Uri Geller’s Free Books-hoz, ahol megtalálod a Little Book of Mindpower című könyvem. Olvasd el! Biztos vagyok benne, hogy inspirálni fog!




Videó link

Fatime
Gondolom sok tudós megpróbálta már tudományos alapon bizonyítani azt, hogy semmi rendkívüli nincs az Ön képességeiben. Hogyan érinti az, amikor támadják?

Rengeteg tudós igazolta, hogy a képességeim valósak, és ha személyesen szeretnél erről meggyőződni, megint csak azt mondom, látogass el a weboldalamra, a honlap bal oldalán találod, mit mondanak a tudósok Uri Gellerről. Rengeteg híres ember nyilatkozik itt, valószínűleg téged is meglep majd az eredmény.

Ohmar

Ön vallásos ember?

Tetszik ez a név, Ohmar. Igen, hiszek Istenben. Amikor tehetem, ellátogatok a zsinagógába – mivel zsidó vagyok, de alapvetően minden vallásban hiszek, hiszen mindenhol valamilyen Istenben hisznek. Csupán egyvalamit ítélek el, ha valaki a vallás nevében harcol, ezt nagyon tragikusnak találom.

Mary Varga
Önt mi teszi boldoggá? A siker vagy a tudása által szerzett anyagi biztonság? Képessége van arra, hogy megérezze a jövőt – ez nem teszi egyhangúvá az életét, hiszen tudja mi vár Önre?

A pénz boldoggá tehet, ne higgy azoknak az embereknek, akik azt mondják, a pénz nem boldogít, az butaság. Hiszem, ha gazdag vagy a pénzed jó cselekedetekre is fordíthatod, hogy segíts másokon. Amikor fiatal voltam, csak a pénz, a siker érdekelt, de ez akkor érthető volt, mivel nagyon szegény családból származom. Szóval, amikor meggazdagodtam, hirtelen nem tudtam mit kezdeni a sok pénzzel: pánikbeteg és bulémiás lettem – amikor étterembe mentem, tudtam, hogy bármit rendelhetek, így is tettem, aztán persze nem akartam elhízni, és a mosdóban ki is adtam magamból az ételt. Arra jöttem rá, hogy a pénz önmagában nem hoz boldogságot, szeretetet, egészséget. John Lennon és Yoko Ono mondogatta, menjek Japánba, hogy megtaláljam a szellemi békémet.  Visszatérve a témához, szükségünk van anyagi biztonságra! A híresztelésekkel ellentétben, én nem a kanálhajlításból gazdagodtam meg, hanem az eszemet használva olajat és aranyat találtam – ezek voltak a kezdetek…


Köszönöm a nagyszerű kérdéseket, azt hiszem mindenre nagyon őszintén válaszoltam, csak magamat adtam. Remélem, értékelitek azt, amilyen valójában vagyok.

Ne hagyjátok ki a szombat esti műsort, döbbenetes élményben lesz részetek! Legyetek pozitívak! Sok puszit küldök!

Forrás: tv2.hu

14 komment

Címkék: videó a kiválasztott uri geller


A bejegyzés trackback címe:

https://urigeller.blog.hu/api/trackback/id/tr69415562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karcsi 2008.04.08. 10:00:04

Szia Gyuri..

Csodállak mind régen ( met 20-éve ismerjük egymást ) további sok sikert kívánok.

Üdvözlettel : Karcsi...

Pet 2008.04.09. 23:23:33

Elivileg az ember agyának 10%-át használja ki. A többi 90%-kal mit csinál? Egyáltalán miért lenének ezen képeségek természet feleti képeségek(elöfordulhat,hogy azok^^). De elviekben az is elöfordulhat,hogy azon emberek akik képesek kihasználni több %-nyi részt különleges képeségeket. generáljanak.Engem régota érdekelnek az ilyesfajta energiákról és személyekről szolo musorok.(ill. dokumentáciok).Részben félelmetesnek és részben meghökkentönek tartom, ha láttok egy ilyen személyt, aki ilyen képeségekel rendelkezik.

Linda 2008.04.10. 09:41:55

Én is érdeklődeve, csodálattal figyelem az ilyen jellegű meghökkentő, olykor félelmetesnek tűnő produkciókat. Sokszor azt kívánom, bárcsak velem is történne valami hasonló, hogy ha előidézni nem is, de legalább megtapasztani tudnám!
Azt hiszem azért van ez a misztikusság benne, mert nagyon kevesen képesek ilyesmire, és azok a kevesek is féltve őrzik titkukat .....

ugyanakkor, az, hogy különböző országokban hasonló produkciókat muatnak be, számomra azt jelenti, hogy ez a dolog tanulható. Lehet, hogy kell hozzá valamilyen tehetség, mint pl. autóversenyző, vagy híres festő sem lehet mindenkiből.....
Ám ettől függetlenül, hogy tanulható vagy sem, különleges, elképesztő dolog amit csinálnak.
A megmagyarázhatatlan dolgokat pedig egyszerűen természetfeletti erőnek gondolják sokan.

Jó kérdés, tényleg, miért nem használjuk agyunk 90 %-át? Talán azért, mert a jelenlegi feladatainkhoz az 10 % is elegendő?

szilvi90 2008.04.13. 22:40:19

szia!
Azt szeretném kérdezni hogy az Uri nevű könyv amit rólad írtak,megjelent -e magyarul is ,mert nagyon szeretnénk elolvasni főleg az ufókról és a hangok üzeneteiről szeretnénk többet megtudni.Vagy ha ez nem lehetséges akkor kérlek írd meg annak a könyvnek vagy weboldalnak a címét ahol erről bővebben is tájékozódhatunk.Előre is köszönjük és remélem hogy adódik majd alkalom a személyes találkozásra is.

kitty 2008.04.16. 14:46:49

URIGELLER A KIRALY.azt szeretnem kerdezni hogy en minden este halottakat latok az agyam mellet es mintha mondani akarnanak nekem valamit csak nem eretm oket kerlek valaszoj a kerdesemre segits nekem valamit amu´gy nagyon szeretlek uri te vagy az asz

opitz jennifer 2008.04.19. 19:25:53

nekem nagyon tetszett a műsor,!!!néha még nem is hittem el hogy az valóban megtörténhet!!!!szóval nagyon király!!!!!!!

jenny 2008.04.19. 19:29:38

nagyon tetszett a műsor!!!mindig alig várom a szombatot,hogy lássam hogy uri milyen mutatvánnyal áll elő!!!nagyon izgalmass!!!mert uri mikor azt mondta hogy jó hetünk lesz,nekem tényleg az volt!!!szóval nagyon jó uri!!!!így tovább!!!!!

D.Katalin 2008.04.19. 22:27:49

Szép estét kérem válaszolj a kérdésemre nagyon kiváncsi vagyok mét vonzom a negativ energiákaz , ugyan akkor tele vagyok pozítiv energiákkal is . Köszi Katalin

Bódizs Szilvia 2008.04.20. 07:29:31

Szerintem tök jó a műsorod!!!!!!!Elejinte nem hittem benne de ezek után hiszek neked!!!!!!!!!!Most az egész család bizalmát elnyerted!!!!!!!!Gratulálok!!!!!!!!!!!

Vágó Bernadett 2008.04.21. 16:28:47

Kedves Uri honnan lehet tudni hogy van e természetfeletti képessége valakinek?

bollók barbara 2008.04.27. 10:07:30

nem igaz az egész mert nekem nem esett le a kanál a tévéről

barby 2008.04.27. 10:13:15

uri geller nem lehetne,hogy még egyszer a kanalas bemutatót mutassa be.

chekakri jázmina 2008.05.03. 08:59:22

uri én egy 12 éves lány vagyok nagyon szeretnék veled találkozni lehetséges ez? Várom válaszod!!minden álmom egy közös fotó veled!írtam neked egy verset is!:uri gfeller egy igaz ember
nem csaló
nem ámitó
hanem ő a rávilágító.
KI a kanalak gazdája
ki igaziból magtalálja
A kanalakban lévő erőt ő csinálja!
"csak energia az egész"-mondja ő
de közben a szíve mindig jő
Neki a képesége nem játék !
Hanem egy igazi ajándék!
cekakri jázmina
várom válaszodat ,lehetséges egy közös fotó veled?egy találkozás?a legnagyobb rajongód:chekakri jázmina
süti beállítások módosítása