urigeller

Uri Geller keresi az utódait

Kereső

Egyedi keresés

Uri Geller

AJÁNLATOK

Utód jelöltek

Videók

Utolsó kommentek

AJÁNLÁSOK

2008.04.07. 10:17 sorozat

Uri a szkeptikus Frei Tamás óráját is elindította

Uri Geller nézők ezreinek indította be az óráját, köztük az addig szkeptikus Frei Tamásét is, aki a stúdióban ült családjával. A TV2 show-ja, A kiválasztott, a sztárvendéget, Csányi Sándort is meggyőzte a paranormális jelenbségek létezéséről.

Frei Tamás arcára mély döbbenet ült ki, amikor szombaton este Uri Geller beindította kedvenc, két éve működödésképtelen karóráját.
– Ez egy utazó óra, amelyen az egyik magyar időt, a másik pedig a New York-i időt mutatja. Sajnos két éve elromlott, ezért hoztam magammal . Be kell vallanom, nem igazán hittem, benne, hogy bármi is történni fog vele. Mivel nincs rajta másodpercmutató, először észre sem vettük, hogy elindult. Most azonban már két órája folyamatosan ketyeg – mesélte a meglepett Frei. – Nem tudom, hogy csinálta, de be kell látnom, sikerült.
A világutazó azt is elmondta, hogy eddig nem igazán volt kedve vendégként szerepelni a műsorban, de ezek után a saját bőrén is meg szeretné tapasztalni a mentalisták képességeit.

Forrás: borsonline.hu

1 komment

Címkék: tv2 frei tamás uri geller


A bejegyzés trackback címe:

https://urigeller.blog.hu/api/trackback/id/tr1414759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blogart · http://blogart.blog.hu 2008.04.07. 11:21:04

És mi van, ha egy óra a műszerfalon bolondul meg? Mondjuk a párizsi járat fedélzetén főműsoridőben. Jó kis élő airplane lett volna a Tv2-nek...:(
süti beállítások módosítása