urigeller

Uri Geller keresi az utódait

Kereső

Egyedi keresés

Uri Geller

AJÁNLATOK

Utód jelöltek

Videók

Utolsó kommentek

AJÁNLÁSOK

2008.04.07. 09:51 sorozat

Holtz Gábor leleplezte Uri Gellert?


Kanálhajlítás, gondolatolvasás, rossz óra újraindítása – ezek Uri Geller legfőbb mutatványai. A Bors kérésére az első kettőt egy magyar bűvész is végrehajtotta. Holtz Gábor lerántotta a leplet Geller mutatványáról, és elárulta, mindegy egyes, A Kiválasztottban bemutatott show-elem szimpla bűvésztükk.

Szerinte a bűvészszakma hosszú éveken át tartó tanulásról, több ezer elolvasott könyvről szól.
Szórakoztatni kell, de nem szabad természetfeletti képességeket hazudni – szögezte le a bűvész

Holtz Gábor 2002 óta tagja az Amerikai Bűvészek Szövetségének, lépett már fel Olaszországban, Dél-Korában, és többször Las Vegasban is.

Holtz Gábor leleplező mutatványa, ITT!



Uri: Én nem trükközök!
– Gratulálok Gábornak, de én nem trükközök, nálam ez csak úgy jön – nevetett Uri Geller, akit Törökországban értünk el. – Ha évtizedekkel ezelőtt nem kezdem el a kanálgörbítést, ma senki nem próbálkozna ezzel. Az pedig nem érdekel, a versenyzők hogyan csinálják, engem a show izgat, az pedig nagyon jól sikerült Magyarországon. Remélem, hogy teljesül az álmom: itt találom meg az utódomat. Ideje már, hogy legyen egy új Uri Geller, aki világhírűvé válik – búcsúzott a mentalista.

Forrás: borsonline.hu

2 komment

Címkék: uri geller holtz gábor


A bejegyzés trackback címe:

https://urigeller.blog.hu/api/trackback/id/tr6414720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

N. Linda 2008.04.07. 13:05:16

Hmmm…… a Bűvész úr még nem hallott olyanról, hogy vannak különleges képességű emberek, akiknek nem kell több ezer könyvet elolvasnia, hogy valamiben kiváló legyen?


Úgy látom, a tanult bűvészek a legnagyobb szkeptikusok, vagy csak írigylik társuktól az elismerést, ismertséget?
A világhírnévhez bizony nagyon sok ENERGIA kell.
Uri Geller megmondta, mindegy, hogy mit írnak róla, jót vagy rosszat, csak írjanak.

F. Ferenc 2008.04.25. 12:11:40

Holtz Gábor nem leplezte le Uri Gellert. Mindössze annyi történt, hogy megmutata, hogy Ő is képes ugyanarra. Halottam már már bűvész aki a mutatványát varázslatnak, trükknek, csodának, ismeretlen erőnek, stb... állította be, és érdekes módon addig ez senkit nem zavar, amíg az a valaki nem híresebb, vagy ügyesebb mint a társai. Akkor viszont rögtön visszaélnek a helyzettel, és mások lejáratásából akarnak sikert kovácsolni. Ez a Magyar mentalitás! Miért zavar az bárkit, hogy Uri minek nevezi a produkcióját. Aki jól szórakozik az nézze, aki nem az ne nézze ! Ilyen egyszerű. Nem rosszhiszemű - sőt kívánságra történő megtévesztéstől nem kell elhatárolódni. Azoktól viszot igen, akik mások hátán szeretnének feljebb gyalogolni. És mindehez azt a sajtót használni fel, aki a tények elferdítéséből - nemegyszer hazugságokból vagy féligazságokból él felháborító. Nem holtz Úr? Egy egyszerő kérdés az olvasókhoz, utána ki-ki maga értékeljen: Valaha Uri Geller akarta-e, vagy leplezte-e le bármely Magyar bűvész - vagy "mentalista" produkciót, ugy hogy azzal a nyilvánosság előtt kérkedjen ? Idézet Hofi szavaiból: "Emberek, egymás kezét szórítsátok ne egymás nyakát!" És ez sajnos csak nállunk nem működik.

Ferenc
süti beállítások módosítása