urigeller

Uri Geller keresi az utódait

Kereső

Egyedi keresés

Uri Geller

AJÁNLATOK

Utód jelöltek

Videók

Utolsó kommentek

AJÁNLÁSOK

2008.04.03. 14:06 sorozat

Vipera, minek nevezzelek?

A borsonline.hu írása szerint csalás volt a kígyószám az Uri Geller show-ban. Állítólag nincs is dzsungelvipera nevű kígyó, és ami a műsorban szerepel, az egy ártalmatlan kutyafejű boa.

A terraristák fel vannak háborodva.

Szentpéteri Attila nem tudta milyen állattal dolgozik…..

Érdekes fejlemények, de ahogy Uri mondja, mindegy, hogy mit, csak beszéljenek róla!

A látvány szempontjából azonban nincs jelentősége, hogy valóban "dzsungelvipera", vagy "gellervipera", esetleg "mentalistavipera" a kigyó neve, a versenyző megteremtette az illúziót, hogy az ott mérges kígyó.

„Szentpéteri Attila mentalista egy közvetítőn keresztül, a terrarum.hu internetes portálon kifejtette, fogalma sem volt arról, hogy milyen állattal dolgozik együtt.
„Én ezt a kígyót akkor és ott láttam először és sajnos nem volt időm elővenni a kis állathatározót. Nekem azt mondták, hogy ez az, aminek a szakértő elmondta. Ha hazudtak, akkor nekem is hazudtak. Ezért szégyeljék azok magukat, akik elhitették velem, hogy õ szakértő és stb. Én mindenesetre úgy vigyáztam a rám bízott sztárok életére, mintha valódi veszélyben lettünk volna” – áll a fiatalember közleményében.”

1 komment

Címkék: tv2 a kiválasztott


A bejegyzés trackback címe:

https://urigeller.blog.hu/api/trackback/id/tr70409542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Misi 2008.04.03. 19:05:43

Abból a szempontból viszont lényges, hogy a sok hazugságtól teljesen hitelét veszette a produkció. Mentalisták helyett hivatásos bűvészek, vipera helyett boa...
A TV2 ráadásul ferdít és mellébeszél folyamatosan, és bocsánat, de tojik a vádakra. A többit ebben a blogban is lehet pl. olvasni.

mover.blog.hu/2008/04/03/a_tv2_fokozza_hazugsagait
süti beállítások módosítása