urigeller

Uri Geller keresi az utódait

Kereső

Egyedi keresés

Uri Geller

AJÁNLATOK

Utód jelöltek

Videók

Utolsó kommentek

AJÁNLÁSOK

2008.04.02. 13:58 sorozat

Vicha Attila - A Titokzatos Zsoldos

„Kamasz koromban a barátommal elhatároztuk, hogy kitanuljuk a kaszkadőri munkát. Már külföldi fellépéseink is voltak. De ott is sokszor éreztem azt, hogy nem a betanult mozgásoknak köszönhetően sikerült egy-egy mutatvány, hanem valami más van ezek mögött.” 

Vicha Attila 39 éves. Tíz éves korában kezdte vonzani a mágia. A középiskola befejezése után elindult világot látni. Vándorlása során a távol-kelet legmesszibb pontjáig jutott. Évekig élt titkos szervezetek közösségében.  Japánban és Dél-Koreában a test, a lélek és a tudat misztikus egységéről tanult.

A vele született képességek és a megszerzett tudás ötvözésével Attila befolyásolni tudja az emberek akaratát.

Vicha Attila szerint a legfontosabb cél az életben végigjárni mindenkinek a saját útját, és fittyet hányni a végzetre.



Szembeszállt Uri Gellerrel és a világhírű mentalista határozott kérése ellenére sem változtatott veszélyes produkcióján.

Részlet Uri Geller értékeléséből: "Először is örülök annak, hogy senki sem sérült meg és nagyra értékelem, hogy volt bátorságod megnyomni a szögbelövő gombját."

Forrás:tv2.hu

1 komment

Címkék: tv2 a kiválasztott mágia vicha attila utódok


A bejegyzés trackback címe:

https://urigeller.blog.hu/api/trackback/id/tr31403093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

varga tibor 2008.05.04. 15:56:08

hello!!nem tudom miért estél ki de szerintem nagyon jo voltál
süti beállítások módosítása