urigeller

Uri Geller keresi az utódait

Kereső

Egyedi keresés

Uri Geller

AJÁNLATOK

Utód jelöltek

Videók

Utolsó kommentek

AJÁNLÁSOK

2008.04.02. 10:54 sorozat

Rakonczai Máté - A Romantikus Kísértő

„Kedvenc olvasmányom a női lélek. Szeretem elkápráztatni őket, és ehhez nagyon jól jön, hogy látom a gondolataikat.” 

Rakonczai Máté 27 éves. Életének két nagy szenvedélye: a zene, és a nők szívének elrablása. Romantikus alkat: szeret esténként sétálni a Gellért-hegyen és közben nézni a csillagokat. A csábítás hagyományos eszközei mellett bátran él mentális képességeivel is, ha meg akar hódítani egy lányt.

A jövendőmondók történetei hidegen hagyják, hiszen Máté saját maga alakítja a jövőjét. Leginkább azt szereti befolyásolni, hogy mely női szempár ragyogjon vissza rá.

Rakonczai Máté szerint van élet a halál után, a lélek sosem halhat meg.



 

Az érzékelés egy különleges dimenzióját mutatta be Ullmann Mónika segítségével!

Részlet Uri Geller értékeléséből: "A briliáns gondolatátvitel közted és Mónika között arra enged következtetem, hogy képes vagy kézzel fogható gondolati energiát sugározni amikor csak akarod".

Forrás:tv2.hu

1 komment

Címkék: tv2 a kiválasztott mentális rakonczai máté utódok jövendőmondók


A bejegyzés trackback címe:

https://urigeller.blog.hu/api/trackback/id/tr17403090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AnAmagic 2008.05.18. 11:02:39

Máté volt az egyik kedvencem:) Kár, hogy kiesett :( És azt is sajnálom, hogy olyan kapta meg a kiválasztott címet, aki nem tud... de ez már nem mátéhoz fűződik, úgyhogy inkább nem is részletezném ezzel kapcsolatos véleményemet...MÁTÉ SZUPER VOLTÁL!:)
süti beállítások módosítása