urigeller

Uri Geller keresi az utódait

Kereső

Egyedi keresés

Uri Geller

AJÁNLATOK

Utód jelöltek

Videók

Utolsó kommentek

AJÁNLÁSOK

2008.04.02. 08:49 sorozat

Christian Panthera - A Rejtélyes Arisztokrata

„Kommunikálok az állatokkal. Van egy oroszlán, akit különösen kedvelek. Mielőtt találkozom vele, a gondolataimmal üzenek neki, hogy mit csináljon ha odaérek. Mikor megérkezem, mindig látom, hogy eljutott hozzá a gondolatom

Christian Panthera 31 éves. Gyerekkori furcsa álmok irányították a misztikum világa felé. Nagymamája elvesztése után a szellemvilág felé fordult, kapcsolatot keresett a holtakkal. Próbálkozásai sikerrel jártak: hívására nem csak a nagymama szelleme jelent meg, de más lelkek is felkeresték a túlvilágról. Gyakran megvalósul, amit előre elképzel. Titokzatos energiáival hat a növények fejlődésére, akarata szerint hajtanak ki, vagy állnak meg a növekedésben.

Kiskorától fogva csodálattal tölti el az oroszlánok nevelőjük iránti titokzatos hűsége. A nagymacskák iránti tiszteletből vette fel a Panthera-nevet.

Christian Panthera szerint vannak, akik erősebben látják a valóságot és a jövőt, de az általuk mondott út is csak egy lehetséges folytatása a jelennek.


 

Kilépett fizikai testéből és Hargitai Bea mellett állva követte a modell minden mozdulatát. Bea meg sem tudott szólalni a produkció után.

Részlet Uri Geller értékeléséből: "Nagyon tetszett a látszólag egyedülálló természetfeletti bemutatód. Mindig is hittem az asztráltest létezésében."

Forrás: tv2.hu

3 komment

Címkék: tv2 misztikum titokzatos a kiválasztott christian panthera utódok


A bejegyzés trackback címe:

https://urigeller.blog.hu/api/trackback/id/tr15403084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Batyi Dániel 2008.05.19. 14:46:44

christian pantera a legjobb akoris ha nem ő gyert

Mate Andrea 2008.06.25. 08:41:31

Igen, szerintem is Panthera a legjobb. O tud valamit , amit mas nem. Nem szeretnem Danny Bluet tamadni, de szerintem a jokepusege miatt lett O a Kivalasztott- nem mintha Christian nem lenne az.

vimmerzsuzsi 2008.08.07. 16:22:00

szia
igen nagyon szomoru vagyok ö nem nyertemeg de nagyon jó ebbrt és midenki tudja aki ismeri szia
süti beállítások módosítása