urigeller

Uri Geller keresi az utódait

Kereső

Egyedi keresés

Uri Geller

AJÁNLATOK

Utód jelöltek

Videók

Utolsó kommentek

AJÁNLÁSOK

2008.03.30. 12:57 sorozat

William Rain - A Csodagyerek

 „Tudom hogy még fiatal vagyok, de ez csak a külső forma, ami a lényeget takarja a külvilág elől. Ami belül van, az számít igazán.” 

William Rain 15 éves. Hét éves korában kezdett érdeklődni a spiritualizmus iránt. Meghatározó élménye volt, amikor az utcán egy Itt a piros, hol a piros nevű játékot figyelve többször ráérzett a helyes válaszra. A gondolatok olvasása után a gondolatok befolyásolása volt a következő lépés. Még az osztálytársai se tudják, hogy milyen dolgokra képes, William féltve őrzi a nagyvilág elől különös titkait.

William Rain küldetése, hogy felfedezze az ismeretlent, a látható valóság mögött rejtező misztikum világát.






A legfiatalabb versenyző azért lépett színpadra, hogy megmutassa, a jövőt a markában tartja és a sztárvendégek segítségével bizonyítsa, az eljövendő számára nem rejteget váratlan eseményeket.

Részlet Uri Geller értékeléséből: "Willliam Te vagy messze a legfiatalabb versenyző, akivel valaha találkoztam. Valamelyest tapasztalatlannak tűntél a színpadon, de az átütő, gyermekszerű sármodat és vagány megjelenésedet jól kombinálod a meggyőző jövőbe látó képességeddel… mindez számomra első rangú szórakozást biztosított.”


Forrás:tv2.hu

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 a kiválasztott william rain utódok


A bejegyzés trackback címe:

https://urigeller.blog.hu/api/trackback/id/tr51402946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása