urigeller

Uri Geller keresi az utódait

Kereső

Egyedi keresés

Uri Geller

AJÁNLATOK

Utód jelöltek

Videók

Utolsó kommentek

AJÁNLÁSOK

2008.03.30. 13:01 sorozat

Breiner Tamás - A Látnok

„Számomra a mentalizmus az önkifejezés egyik eszköze. Egy mentalista leginkább megdöbbent, meghökkent és elgondolkodtat.” 

Breiner Tamás 34 éves. Titokzatos képességének köszönhetően megérzi, ha valaki rosszban sántikál. Látnoki készsége leleplez minden tolvajt és betörőt. De nem csak bűnmegelőzésre használja transzcendens képességeit. Ha érdekei úgy kívánják, irányítani tudja bárki szándékait.

Kémtörténetek és bűnügyi rejtélyek izgatják Tamás fantáziáját. De a titkok megfejtéshez nem a képzeletét hívja segítségül. Csak felidézi a tudást, amivel rendelkezi múltról és jövőről.
Breiner Tamás szerint a világ egyáltalán nem rejtelmes hely. Csak nyitott szemmel kell járni benne. Igaz, ő lehunyt szemmel is mindent lát.



A 34 éves különös képességekkel rendelkező utód-jelölt azért lépett Uri Geller és a nagyközönség elé, hogy igazolja állítását: előtte nincs titok, pontosan tudja ki hazudik és ki nem.

Részlet Uri Geller értékeléséből: „Adottságaid lenyűgözően pontosak. Értem miért kéri a segítségedet a rendőrség. Karaktered emellett tudományosságot sugároz és ez hitelességet kölcsönöz Neked.”

Forrás: tv2.hu

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 titokzatos a kiválasztott breiner tamás utódok látnok mentalizmus


A bejegyzés trackback címe:

https://urigeller.blog.hu/api/trackback/id/tr29403009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása