urigeller

Uri Geller keresi az utódait

Kereső

Egyedi keresés

Uri Geller

AJÁNLATOK

Utód jelöltek

Videók

Utolsó kommentek

AJÁNLÁSOK

2008.03.27. 06:50 sorozat

Sztárvacsora Uri Gellerrel


Hatalmas élménnyel gazdagodhattak azok a szerencsések, akik együtt vacsorázhattak Uri Gellerrel. Igaz, maga az étkezés egy kicsit bonyolultabb volt a megszokottnál. A leves kanalazásánál legalábbis gondot okoztak a furcsa görbületek...






Somogyi Zoltán, A kiválasztott című műsor házigazdája az Uri Geller tiszteletére rendezett sztárvacsorán válaszolt a TV2.hu riporterének....

"A gondolatnak hatalmas ereje van, és ez nem csak a mentalista jelöltekre igaz, akik részt vesznek majd ebben a showban, és próbálnak meggyőzni minket a különleges képességeikről, hanem mindenkire. Mindenkiben különleges képességek rejtőznek, és ez a gondolat hatalma. Tehát ha valamit nagyon akarunk, akkor a gondolatainkból - ahogy ő fogalmazott, tükörfordításban - materializálni tudunk, vagyis valósággá tudjuk váltani azt, amit nagyon szeretnénk. Uri Geller már levett a lábunkról bennünket. Testközelből láttam, hogyan hajlít kanalat, és ebben nincs trükk. Ezen nincs mit megmagyarázni. Amikor leteszi az asztalra, a kanál ott van magában, és még mindig hajlik tovább, ezen nincs mit magyarázni. Ezt csak nézni kell, és befogadni..." (Somogyi Zoltán)

Riporter: Marthy Barna




Forrás: tv2.hu

1 komment

Címkék: tv2 videó uri geller


A bejegyzés trackback címe:

https://urigeller.blog.hu/api/trackback/id/tr37398179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Baráth Árpád 2008.04.13. 11:29:14

hello Uri!

felfedeztem magamon vmi érdekeset: letettem 4 kártyát 3 szív 1 zöld ,csak arra gondoltam hogy megtaláljam a zöldet és a tenyerem melegednikezdett illetve mintha meleget éreznék, és ott volt a zöld és ez többször sikerült több és külömböző kártyával..
Ez mit jelent??
süti beállítások módosítása