urigeller

Uri Geller keresi az utódait

Kereső

Egyedi keresés

Uri Geller

AJÁNLATOK

Utód jelöltek

Videók

Utolsó kommentek

AJÁNLÁSOK

2008.09.13. 15:11 sorozat

Uri Geller Show Moszkvában - botránnyal

 

Uri Geller műsorában az egyik orosz szereplő Putyint nevezte meg gyilkosként

MOSZKVA — Több millió néző hördült fel egy emberként Oroszország-szerte kedd este, amikor Uri Geller (61) A Kiválasztott című show-műsorának helyi változatában Putyin miniszterelnök került a középpontba. A sorozat egyik esélyese, Alekszander Csar mentalista mutatványában egy bűnügy részleteire próbált mentális eszközökkel rájönni. A fegyver, a helyszín és az elkövető nevét egy széfbe zárta, majd a kiszemelt három nézőnek szuggerálta a megoldást. Az emberek közül kettő fel is mondta a leckét: kés, illetve München, a fegyver és a helyszín. Az elkövető esetében a harmadik úriember elbizonytalanodott, és a következő nevet mondta: Putyin. 

 

 Leállították az élő műsort

A név végül felkerült a táblára, s a stúdióban minden a feje tetejére állt. A rendező azonnal leállította a mutatványt, a színpadra először egy biztonsági ember hatolt be, majd a műsorvezető. – Nem, nem, most mondják itt, hogy ezt nem lehet, ezt nem szabad! – tüsténkedett Somogyi Zoltán orosz megfelelője. – Azonnal töröljék le a nevet! Töröljék le a nevet!

Végül egy kellékes is előkerült, aki a hangosbemondóban kiabált utasítások alapján megpróbálta törölni Putyin nevét. A filc azonban makacsabbnak bizonyult, így nem maradt más hátra, mint kiírni alá az előre megbeszélt keresztnevet, amelyet a nézőnek mondania kellett volna. Így került fel a Putyin alá a Vlagyimir, ha vala k i még nem sejtette volna, hogy a kormányfőről van szó. 

 

Lemondott a tévéelnök

– Hihetetlen pillanatok voltak, ilyen pánikot és riadalmat én még nem éltem át stúdióban – mesélte a Blikknek maga a nagymester, Uri Geller. – Ez egy kormány irányította csatorna, ahol még soha nem engedélyeztek élő adást, nem hogy Putyin emlegetését. A műsorvezetőt utasították, hogy töröltesse le a tábláról, de nem sikerült. Pedig szerintem félreismerik őt, Putyin rendkívül okos és jó ember. Ennek ellenére magam is hibának tartom, hogy felkerült a neve a táblára, különösen késes elkövetőként.

A The Other Russia nevű lap úgy tudja, az orosz tévé vezetője benyújtotta lemondását.

 

Forrás: blikk.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: moszkva uri geller


2008.07.20. 05:58 sorozat

Uri Geller: csodákat teszek az ágyban is

 

Megérzi a nők legtitkosabb vágyait, és valóra is váltja őket az ágyban Uri Geller. Nem csoda, hogy a szebbik nem képviselői mindig is törték magukat, hogy bejussanak a világhírű mentalista hálószobájába. Bár hosszú ideje boldog házasságban él, fiatal éveiben bőséges tapasztalatot szerzett az örömszerzésről, s ezeket most meg is osztja olvasóival új könyvében.

Az ágyban is nagy varázsló Uri Geller. A menatalista különleges képességeinek köszönhetően mindig boldoggá teszi partnerét.

Új könyvében Uri elárulja hálószobatitkait, és tanácsokat oszt, miként tehetik boldoggá a férfiak párjukat.
– Mivel a szeretet és a szex a mozgatja a világot, rendkívül fontosnak tartom, hogy ebben is sikeresek legyenek az emberek. Tapasztalataim szerint minden a fejben dől el. Hatodik érzéke mindenkinek van, csak nagyon kevesen használják akkor, amikor kell – fejtegeti Uri, aki képes arra, amire Mel Gibson csak a filmvásznon, a Mi kell a nőnek főszereplőjeként.
– A telepatikus erőm segítségével kitalálom, mi jár a partnerem fejében, hol, és milyen érintésre vágyik – magyarázta Uri. Alighanem a nők megérzik, hogy a mentalistától nem mindennapi szexuális teljesítményt várhatnak, mert tömegesen igyekeznek bejutni hálszobájába, ajánlkoznak fel.
Uri a könyvben szextippekkel is ellátja az olvasókat. Csak egy példa ajánlott erotikus játékai közül: a szerelmespár egyik tagja meztelenül, háttal ül kedvesének, aki vetkőzni kezd. Ha kellően összehangolódtak lelkileg, a háttal ülő ki tudja találni, mit vett le a szerelme. Ilyenkor szexi jutalmat kap. A játék addig tart, amíg az utolsó ruhadarab is lekerül a vetkőzőről, ami ezután kezdődik, az már nem játék.
– A módszert magam találtam ki és teszteltem az évek során. Feleségem, Hannah előtt rengeteg hölggyel volt dolgom. Például két évig dolgoztam egy modellügynökségnél, ahol a legtöbb gyönyörű nőnél sikereket arattam. Szerencsére elég jóképű voltam, nem okozott nehézséget csajozás, és hamarosan olyan hírem lett, hogy kézről-kézre adtak a nők. Biztosra mentem: elég volt a hölgy szemébe néznem ahhoz, hogy tudjam, le akar-e feküdni velem. Bevallom, sokszor manipuláltam is őket – meséli Uri mosolygva.
beszélt a nőideáljáról is.
– Eleinte imádtam a szőke, kék szemű nőket, aztán sok vörös hajú barátnőm volt. Az egyetlen kép, ami örökké bennem él, az Ursula Andress, ahogy a James Bond filmben kiemelkedik a habokból. Már rájöttem, hogyan találhatjuk meg a nagy ő-t: a szexuális kisugárzás, és a személyiségből fakadó erő a partner két legfontosabb tulajdonsága.

Forrás: borsonline

 

Szólj hozzá!

Címkék: szex szerelem uri geller csajozási tippek hálószobatitkok szextippek


süti beállítások módosítása