urigeller

Uri Geller keresi az utódait

Kereső

Egyedi keresés

Uri Geller

AJÁNLATOK

Utód jelöltek

Videók

Utolsó kommentek

AJÁNLÁSOK

2008.05.18. 16:23 sorozat

Danny Blue produkciója - 7. adás - döntő

Danny Blue nagyot robbantott! A mentalista igazi akciófilmbe illő jelenetekkel bombázta a nézőket, amikből a hősnő sem hiányoztatott: az életveszélyes mutatvány után Szekeres Nóra sírva fakadt.


 

Danny megkezdi mutatványát

 

Az akció

 

És a megoldás

 


Részlet Uri Geller értékeléséből: „Ilyen kirobbanó és érzelmekkel teli előadást hozni nagyszerű ötlet volt! Bebizonyítottad, hogy a mentális erőd megmentette a saját és Nóri életét. Az elmúlt nyolc hét során a sármod, a mentális erőd ragyogott, és elvezetett a döntőbe.”

forrás: tv2.hu

3 komment

Címkék: tv2 videó a kiválasztott danny blue utódok


A bejegyzés trackback címe:

https://urigeller.blog.hu/api/trackback/id/tr52475478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Réka. 2008.05.21. 18:35:38

Mind azok akik ott voltak, ők mind értékesek. nagyon is. és olyan jó volt az egész 8 hét. nekem Cristian a kedvencem. hihetetlenül értékes ember. ahogy Uri is. és nagyon nagy kisugárzása van . elképesztő . nagyon tetszik. szeretem az ilyen dolgokat. és hála . mert addig mig nem szokatott le a dohányzásról. addig a cigivel éltem. és most rá se gondolok. Nem kell. és köszönöm ezt. milyen jó lenne találkozni ilyen emberekkel.szeretném, nagyra becsülöm.

és nagyon szimpatikus, hatalmas enrgiával rendelkeznek. különleges. a tv.n keresztül is. fantasztikuus. !


hú nem is tudom h fejezzem ki .

toldi diána és szénási lászló 2008.05.22. 08:45:27

meg mozdult nekünk a kanalunk és el is görbült

valaki 2008.10.13. 15:15:05

Na ez az a felvétel ami bár megvan nekem,de sohasem fogom megnézni!Amikor a kedvencemet sírni látom,na meg persze a DANNY BLUEval való történet.Az egyik legrosszabb éjszakám volt!(a sok közül)
Ha ez is benne volt a tv2 koncepciójába akkor nagyon
sz..r volt!
süti beállítások módosítása