urigeller

Uri Geller keresi az utódait

Kereső

Egyedi keresés

Uri Geller

AJÁNLATOK

Utód jelöltek

Videók

Utolsó kommentek

AJÁNLÁSOK

2008.04.20. 20:55 sorozat

Szombati műsor - Molnár Gergely nem jutott tovább

Az adásban három sztárvendég, Epres Panni topmodell, Bódi Sylvia fotómodell és Till Attila műsorvezető is részese volt a stúdióban zajló eseményeknek. A show műsorát három űrkutató - csillagász Dr. Bérczi Szaniszló, Dr. Horváth András és Kálmán Béla hitelesítette.

Négy produkciót láthattunk a negyedik adás során, azonban egy mentalistának ez alkalommal is búcsúznia kellett: Molnár Gergely nem folytathatja tovább.

Uri Geller kísérletével indult a szombat esti show: a közönség és a gyerekek segítségével elmozdított egy iránytűt.

 


Az első mentalista Christian Panthera volt: Ó Egyiptomi nyelven szólt egy sólyomhoz, aki megmutatta neki, mit írt Epres Panni a papírra.

 
Christian Panthera spirituális kapcsolatot hozott létre közte és egy karján ülő sólyom között. A madár szemével látta Epres Panni papírra írt szavát.

Részlet Uri Geller értékeléséből: "Christian, amit ma este bemutattál az egyedülálló megnyilvánulása volt a tiszta telepatikus kapcsolatnak a sólyommal. Tetszik a stílusod, ahogy ott állsz a tömeg előtt és egyre fokozod a közönség várakozását."


Vicha Attila nagymamája féltve őrzött képeivel bizonyította be, hogy létezik belső hang. A fényképek beszéltek hozzá és segítőjéhez, Bódi Sylvihez.

 
Attila bebizonyította, hogy létezik az a bizonyos belső hang, ami irányítja döntéseinket. Bódi Sylvi ennek segítségével válogatta szét a Titokzatos Zsoldos nagymamája régi képeit.

Részlet Uri Geller értékeléséből: "Attila, a ma esti előadásod kapcsolatot teremtett a túlvilággal, hátborzongató volt. Te és Sylvi közvetlenül kapcsolódtatok rá erre."


Molnár Gergely megteremtette a tudományos mentalizmus fogalmát, Tilla segítségével. A kísérletbe a nézőket is bevonta.

 
Gergely szemlétette, hogy a tudomány és a mentalizmus mennyire jól megférnek egymás mellett. A Nagymester megkereste Tilla szerencseszámát.

Részlet Uri Geller értékeléséből: "Gergely, a mentalizmus szempontjából a bemutatód nagyszerű. Olyan volt, mintha hatalmad lett volna Tilla elméje fölött. Kiváló produkció volt!"


A mentalisták sorát Rakonczai Máté produkciója zárta, ahol Máté az életével játszott: másodpercekre leállította a szívét.

 
Máté speciális kísérletre vállalkozott: leállította és újraindította a szívét. Mindezt Bódi Sylvi végigasszisztálta.

Részlet Uri Geller értékeléséből: "A feszültség annyira erős volt, hogy a stúdió levegőjét késsel lehetett hasítani. Nagyszerű kísérlet volt!"


Uri Geller a védettséget most Vicha Attilának biztosította.

A világhírű mentalista ezután nem kevesebbre vállalkozott, minthogy leszoktassa a nézőket a dohányzásról: akaraterőt küldött mindazoknak, akik a cigaretta rabjai. Természetesen csak annak sikerülhet, aki valóban ezt szeretné.

Forrás: tv2.hu

2 komment

Címkék: tv2 a kiválasztott uri geller molnár gergely christian panthera rakonczai máté vicha attila


A bejegyzés trackback címe:

https://urigeller.blog.hu/api/trackback/id/tr40434479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hátén 2008.04.21. 20:50:45

Kedves Molnár Gergely!
Szomoruan konstatáltam, hogy egy gyengus matek trükkel állt elő... Nem mondom, a számos táblát megszerkeszteni nem lehetett egyszerü, megtanulni minden tehetséges általános iskolás megtanulhatja egy óra alatt, lehangoló volt az előre elkészített sablonok özöne, stb... Akkor lett volna köze a műsorhoz, ha a saját számát legalább felírja egy papírra, persze előre. Ugyanis: Ha Tilla harminhatot mond, Ön tizenkettőt. Ha negyvenegyet, Ön hetet. Ha kilencvenhatot, Ön negyvennyolcat. Persze akkor nem összeadás lett volna, hanem kivonás. 96-48 az 48. ugye? Az igazi akkor lett volna, ha Tilla 48-at mond. Mivel nem így volt, Önnek ki kellett hozni, jelen esetben összeadással a 48-at. Szóval szomoru vagyok. Arra tudok gondolni az Ön mentségére, hogy direkt ki akart esni.... Gratulálok, sikerült. Ön nem érdemelte meg ezt a műsort....

Szilvási tímea 2008.04.26. 22:22:43

Nagyon jó a műsor tetszik!

először mikor odatettem a kezem a képernyőhöz akk energia járt át ás kirázott a hiodeg!
süti beállítások módosítása