urigeller

Uri Geller keresi az utódait

Kereső

Egyedi keresés

Uri Geller

AJÁNLATOK

Utód jelöltek

Videók

Utolsó kommentek

AJÁNLÁSOK

2008.04.02. 20:16 sorozat

Uri Geller válaszolt a kérdésekre

Uri Geller videó üzenetben válaszolt a legérdekesebb kérdésekre.

Üdvözlök mindenkit! Uri Geller vagyok! Azért vagyok itt, hogy beszélgessünk! A helyzet az, hogy rengeteg kérdés érkezett, így a TV2.hu kiválasztott párat, amit megválaszolok Önöknek.

1. Boros Gergő
Kedves Uri Geller! Tapasztaltam magamon a telepátiát és már számtalanszor álmodtam meg a jövőt. Ezeket a képességeket szeretném fejleszteni, kérem, adjon tanácsot, hogyan tegyem ezt?

Kedves Gergő! Nem tudom, hány éves vagy, de a hét és húsz év közötti fiataloknak ezt üzenem: Mindig fejleszthető a tudás, de a legfontosabb, hogy mindig gondolkodj pozitívan, ez még a telepátiánál is fontosabb! Azt akarom, hogy higgy magadban, hogy koncentrálj az iskolára, és tűzz ki egy célt, hogy jó egyetemre járhass! Soha ne dohányozz, ne drogozz, és csak a sikerre gondolj!

Ezek a dolgok sokkal fontosabbak, mint a kanálhajlítás, a telepátia vagy mindennek a fejlesztése. Szóval első az iskola, és ha van időd, és fejleszteni akarod ezt az intuitív energiát, akkor gyakorolj a családodon, a barátaidon (például rajzolsz valamit, és átküldöd mentálisan)! Ami az álmokat illeti, a legtöbb ember megtapasztalta már, ez természetes jelenség.



2. Majzik Dóra
Hogy volt képes elérni Uri Geller, hogy leessen a kanál a tv-ről? A képernyőn keresztül hogy tudta megcsinálni?

Dóra! Én már negyven éve csinálom ezt minden országban, így már több millió kanál leugrott a televízióról. Sok ember kérdezi, hogy csinálom, és a válasz az, hogy én sem tudom. Azt hiszem, hogy én csak közvetítem az energiát.


3. Kónya Levente
Képes vagyok a kutyákkal kommunikálni, leginkább szemkontaktussal, képes vagyok farkcsóválásra, sőt a simogatás elfogadására rávenni őket. 7 éves koromig volt egy képzeletbeli barátom, akit éreztem, kommunikáltam vele, de csak én láttam.
Mit gondol Geller úr, ez valami tanult vagy kapott képesség, vagy csupán egy szerencsés "fejlődési eredmény"?

Ez egy nagyszerű kérdés, mert én is rajongok a kutyákért. Azt hiszem, három éves voltam, és a papám felébresztett engem: Uri, menj ki, van egy meglepetésem a számodra. Kimentem és ott volt egy kiskutya a dobozban. Már akkor éreztem, hogy telepátiával kommunikálok a kutyával. Azt hiszem, ezzel mindenki rendelkezik, aki szívből szereti az állatokat.

Egy angol professzor kísérletezett ezzel: kutyákat kamerázott be egy házban, és arra kérte a ház tulajdonosát, hogy jöjjön különböző időpontban haza. A kutyák minden esetben tíz perccel a gazdájuk érkezése előtt már az ajtóban várt, ami azt jelenti, hogy telepatikus kapcsolat volt közöttük. Tehát lehet beszélni kutyákkal, macskákkal, delfinekkel, madarakkal – miért is ne?


4. Koós Gabriella
Kérem, segítsen! Mit tegyek, hogy visszanyerjem pozitív életenergiáimat?

Nézd Gabriella! Benned van ez az erő, ez rajtad múlik! Lényeg a pozitív gondolkodás! Úgy kell felkelni reggel, hogy azt mondod, ma minden sikerülni fog! Egy pozitív tartalmú képpel meditálj! És higgy magadban! Minden gondolatnak biológiai eredménye lesz, ez kisugárzik az univerzumba, és onnan visszajut hozzád. Épp ezért, ha csak negatív érzésekkel, gondolatokkal veszed körül magad, ez fog visszaütni rád.

folytatás:




5. Csillik Árpád
Én csak 14 és fél éves vagyok, de sokak szerint nagyon spirituális személy. Megmondtam órára, sőt percre pontosan, hogy mikor fog megszületni anyukám barátnőjének a gyereke. Mostanában, amikor gondolkozom, egyik gondolatom, aminek nem is tulajdonítok túl nagy jelentőséget, megtörténik kb. 3 percen belül!  Szeretném kikérni a véleményét, hogy Ön mit gondol erről!

Fantasztikus, hogy ilyen fiatalon ilyen képességekkel rendelkezel! Neked is azt tudom mondani, hogy először tanulj, koncentrálj az iskolára! Miután megszerzed egy jó egyetemen a diplomádat, utána kezdj ilyen dolgokkal foglalkozni!

Egyébként nagyon szívesen válaszolok minden kérdésre, amit angolul írtok a honlapomon keresztül az e-mail címemre - www.urigeller.com


6. Bandika
Érdekelne, hogy Ön hány évesen és hogyan vette észre ezeket a bámulatos képességeit. Mit tanácsol azoknak, akiknek van valami hasonló képességük?

Négy évesen épp gombalevest ettem, amikor elgörbült a kanál. Nem tudtam, hogy ez furcsaság, azt hittem, erre mindenki képes. Aztán az iskolában át tudtam állítani az órát - két órát mutatott egy helyet, így a tanárok elengedtek minket. Szóval nagyon fiatal voltam még.

7. Hoffmann Orsolya
Megnéztem a műsort, próbálkoztam a kanalas produkcióval. A kanál meg se moccant! Miért nem működik ez a dolog mindenhol-mindenkinél?

Nem történik meg mindenkivel, és nem történik meg mindig. De ne aggódjatok, mert nagyon sokan vannak még így, nem bennetek van a hiba! Én sem tudom, hogy miért van ez.

8. Mohácsi Géza

Mit tenne, ha elhagyná az ereje?

Ez egy nagyon jó kérdés, de nem tudom a választ, hiszen még nem hagyott el az erőm. Eredetileg festő vagyok. Dolgoztam együtt Salvador Dalival két évig, találkoztam Pablo Picassoval, John Lennon a barátom volt. Ha már nem lennék a képességeim birtokában, visszamennék festeni. A mai napig festek képeket, amiket meg lehet tekinteni a honlapomon: www.urigeller.com

9. Sata András

Ön szerint honnan kapta ezt az erőt, hogyan tudja előhívni?


Három teóriám van:
- Lehet, hogy mindenkinek van, csak mélyen a tudatában
- Lehet, hogy tényleg természetfeletti adomány
- Mivel hiszek az ufókban, más bolygókon létező életben, lehet, hogy ezek az erők nem földi eredetűek

10. Botos Anett
Ki érdemli meg ezeket a mentalista tulajdonságokat vagy a 6. érzéket?

A show nem rólam szól, és nem csak a produkció számít. Személyiséget keresek, egyéniséget. Karizmát nem lehet vásárolni, ezzel születni kell. Az nyeri ezt a játékot is, aki a legkarizmatikusabb.

11. Patócs Mária
Néztük a műsort, és bevallom, mi sem hittünk a szemünknek: rátettük a kanalat a tv-re, de csak a műsor közepén esett le magától. Mondanom sem kell, megijedtünk. Azt nem értem, hogy miért a műsor vége felé esett le, nem akkor, amikor Ön mondta? Ez Ön miatt sikerült, vagy rajtam is múlott?

Ez a ti energiátok, ami csak később érte el a célját - sokszor nem esik le azonnal...

Köszönöm a leveleket! Írjatok nyugodtan negatív kérdéseket is, biztos vannak sokan, akik nem hisznek a képességeimben, akik azt hiszik, hogy varázsló vagyok és ez az egész csak hókusz-pókusz. Az ilyen jellegű kérdésekre is fogok válszolni.

Sokan arra kíváncsiak, mit szólok ahhoz, ha azt mondják, nem hiteles, amit csinálok, csaló vagyok. Elmondok egy érdekes dolgot: amikor fiatal voltam és sokan támadtak, még az újságokban is, úgy éreztem "itt a vége" Uri Gellernek, ám épp az ellenkezője történt. Megtanultam, hogy mindegy mit írnak, az csak hasznos lehet nekem. Oscar Wilde száz évvel ezelőtt azt mondta: "csak egy rosszabb van annál, ha  beszélnek rólad, az, ha nem beszélnek..." Ez így igaz! Emlékszem, amikor fiatal voltam, 26 éves, Amerikában futott egy műsor, a Johnny Carson Show. Aki bejutott oda, az megcsinálta a szerencséjét, híres lett. Nem tudtam, hogy Johnny Carson mágus volt, és az adás alatt "megtámadott" ami miatt semmi sem sikerült - ez volt életem legmegalázóbb 22 perce. Azt mondtam: Uri, most visszmehetsz a hotelbe pakolni... Teljesen összetörten érkeztem a szállodába, elaludtam, de reggel csörgött a telefon, és Merv Griffin volt az, aki legalább olyan nagy showman volt, mint Johhny. "Láttalak elbukni a showban - mondta - azt akarom, hogy ma az én produkcióm vendége légy." Ez a hírnév... nem létezik tehát rossz hírnév... Egy a lényeg: helyesen írják a neved!

Én szeretetet küldök akkor is, ha kritikát kapok, ezért írjatok - akkor leszek dühös, ha már nem beszéltek rólam. Köszönöm mégegyszer a leveleiteket és higyjétek el, amikor azt mondom szeretlek Benneteket, azt valóban úgy is gondolom!

Forrás: tv2.hu

8 komment

Címkék: tv2 videó uri geller


A bejegyzés trackback címe:

https://urigeller.blog.hu/api/trackback/id/tr52406492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horváth Bettina · http://www.myspace.com/penceyprep4 2008.04.06. 09:40:55

Helló mindenki!Én azt tapasztaltam , hogy a músor után jóval , 08:05 kor,a tv-n maradt kiskanál leugrik ,és a 2 m-rel messzebbi székemre esik ,ugyanabban a szögben mint ahogy a tv-n volt.Eléggé megilyedtem, visszatettem és kb. 10 perc mulva megint leesett de akkor már pont a tv elé.Azóta még nem esett le.Érdekes,ez a műsor után történ..ez hogy lehet????
Horváth Bettina, Orosháza

Demkóné Tünde 2008.04.12. 22:40:15

Kedves Uri Geller!

Büszke vagyok az olyan magyar vagy magyar származású emberekre akik külföldön élnek és tehetséges okos emberek, mint Ön is. A kérésem mindig, hogy a családom legyen egészséges és a második, mivel vállolkozók vagyunk legyen munkánk / ami most nagyon elszomorító / és nyugodtabban boldogabban éljünk. Ha volna ilyen hatalma én ezt kérném. Kívánok Önnek és családjának minden jót, jó egészséget.

makula katalin · http://szeretet 2008.04.15. 20:28:32

szia geller,örülök hogy,vagy nekünk,tudom hogy,a jót képviseled.Azt is tudom hogy,a hit és a szeretetnek gyógyitó ereje ven,mert velem megtörtént mind a kettő.legelöször is megkell tanulni saját magunkat,szeretni nehéz,de meg lehet csinálni.Ha birom nézem a tv.és legelöször mikor a tévére teted a kezed és én,is oda tetem a ball kezem az óta,furcsa bizsergést illetve,mintha egy másik kéz,lenne a kezembe.Egy kicsit foglalkozom a számmisztikával és benne van,a 11es az életemben.Hiszem hogy,mindenek meg van,az oka. egyébként mélyen valásos vagyok,igaz nem sürün megyek az isten,házába. Most szombaton azt montad hogy,menyünk el orvoshoz,nehéz.... mivel egy egyszerü rutin műtétből másfél hónap alatt lett 6műtét.Tudom hogy,nem helyes hogy,nem akarok orvoshoz menni,de tudod a seb be gyógyul a lélek anál nehezeben.A sors fintora az hogy,aki az orvosi műhibát el követe uri.....nak hivják.Engem a szeretet,gyógyitott meg.Minden jót,kivánok neked és a családodnak.puszi.Kati.

Sarkadi Nagy István 2008.04.18. 21:12:41

Nekem már leesett a kanál a tv-ről 2 alkalommal, de nem tudom hozzá kapcsolni az akkori gondolataimat. Nincs ezek között összefüggés? Mert én azt várom, ha van valamilyen problémám, megoldási javaslatként esetleg leesésével válaszol a kanál. Ebben kérek javaslatot, választ.

Katalin 2008.04.19. 21:59:25

Szia! Mért van az hogy megérzek minden negativ dolgokat?És azokat vonzom is pedig nem akarom!

JUTKA 2008.04.20. 14:22:03

Kedves Uri Geller pajzsmirigyem nem működik rendesen ezért hiztam 20kgt ha tud segitsen hogy beinduljon a működése és lefogyhassak köszönettel egy nagy tisztelője Jutka. Leesett a kanál köszönjük.
ÖRÜLÖK SIKEREINEK BÁR ÉN IS HASONLÓ KÉPESSÉGEKKEL BIRNÉK

jó lászló 2008.05.17. 12:11:21

ffgfgfgfgfg

edina 2008.05.20. 14:24:46

kedves uri!!


láttam rajtad hogy lenyűgözött christian képessége mégsem ő nyert.ÉN minden adásban szavaztam rá!nagyon örülök hogy az első produkció-tól nagyon szeretem őt is és téged is!:-)légyszi írj
süti beállítások módosítása