urigeller

Uri Geller keresi az utódait

Kereső

Egyedi keresés

Uri Geller

AJÁNLATOK

Utód jelöltek

Videók

Utolsó kommentek

AJÁNLÁSOK

2008.05.18. 15:55 sorozat

7. Adás - a Döntő

Danny Blue nyerte el az Uri Geller utódja címet, valamint a tizenegy milliót. Az utolsó adás során is bebizonyította, hogy rászolgált a győzelemre.

Szombat este utoljára szálltak egymással harcba A Kiválasztott mentalistái a megtisztelő címért, valamint a tizenegy millió forintos fődíjért. A rejtélyes arisztokrata, Christian Panthera, a jövő hírnöke, Lui és a sejtelmes sármőr, Danny Blue három, soha nem látott, veszélyeket magukban hordozó mutatványokkal kápráztatta el a közönséget.

A mentalistákat a végső megmérettetésen is három sztárvendég segítette: Hargitai Bea, Szekeres Nóra és Besenyei Péter. A hitelesítők a Tv2 Napló című műsorának kiváló riporterei voltak Hadas Kriszta, Szalay Ádám és Papp Gergely személyében.

Extra produkcióban is bővelkedett az utolsó kiválasztás: Bagi és Nacsa, a paródia mesterei nem fogták vissza magukat az elő adás során sem, önálló Uri-showval lepték meg a közönséget.


 


Uri Geller intuíciós mutatványával a nézők megérzésire hatott, akik ennek segítségével mesés nyaralást nyerhettek. A világhírű mentalista nem feledkezett meg a műsor utolsó üzenetéről sem: ezúttal szeretetét küldte el az emberek otthonába.


 


és a nézők tippjei:


 

 

Forrás: tv2.hu

2 komment

Címkék: tv2 videó a kiválasztott hargitai bea danny blue uri geller lui szekeres nóra bagi iván és nacsa olivér hadas kriszta szalay ádám papp gergely besenyei péter


A bejegyzés trackback címe:

https://urigeller.blog.hu/api/trackback/id/tr41475416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ani · http://www.rockeritza-reni.piczo.com 2008.05.19. 21:19:05

Nagyon ari vagy Furi Zeller, amugy en Danny Bluenak szurkoltam, de Lui-nak is meg a másiknak is..... Geller, ha fiatalabb lennel, akkor szivesen járnék veled, ez komoly....ari vagy

Kitti · http://kikike 2008.06.05. 09:08:39

Ez csodálatos mutatvány
süti beállítások módosítása